Следва

Re-Nutriv Ultimate

La prairie Advanced Marine

С новия крем ADVANCED MARINE BIOLOGY CREAM прочутата швейцарска компания La Prairie извърши „нежна революция” не само в науката

Beauty преди 16 години

С новия крем ADVANCED MARINE BIOLOGY CREAM прочутата швейцарска компания La Prairie извърши „нежна революция” не само в науката, но и във възприятието на околната среда. Това е крем за млада кожа, в който има уникални морски съставки, отгледани на сушата в специална микросреда.

Така, с новия продукт, компанията завладява нова аудитория – младите жени, които имат изключително високи изисквания към себе си и своя статус, и от друга страна са ангажирани с проблемите на околната среда.

Защото от продажбата на всяко бурканче крем La Prairie се отделят средства за опазването на Световния океан чрез фонда Ocean Futures Society. Една нова, изключително модерна и честна към природата философия.

Безценните дарове на морето са използвани умно и с визия за бъдещото, съчетани в един наистина възхитителен крем. Дълбоко в недрата му откриваме мощни антиоксиданти и възстановяващи кожата минерали, които помагат за заличаване на белезите на стареене.

- Екстрактът от червени и ферментирали водорасли, отгледани като аква-култури извън океана действа като колагенова инжекция - тя стимулира синтеза на колаген и еластин и защитава кожата по един забележителен начин.

- Пречистената морска вода, естествено богата на минерали, хидратира кожата и укрепва липидната бариера.

- Уникалният защитен комплекс против стареене включва оризови серамиди, екстракт от кафеви водорасли и олигоелементи.

- Екстрактът от морски магданоз (вид червено водорасло) успокоява кожата и я защитава от външната агресия.

- Екстракт от коралови червени водорасли, които насищат клетките с кислород и енергия, и успокояват зачервяванията.

- Хидратиращите съставки, например екстракт от просо и царевица, соево масло, екстракт от лайка, картофен протеин, както и сферите с хиалуронова киселина, които изглаждат бръчиците.

More Beauty