Следва

Устни събрани в клъч

Дантела и прозрачни рокли в първия ден на фестивала във Венеция - Наоми Уотс, Кейт Бекинсейл, Летисия Каста

Първите големи актьорски присъствия се оказаха тези на Наоми Уотс и гаджето й Лив Шрайбър, както и на Кейт...

Fashion преди 11 години

Вчера на официалното откриван на най-стария филмов фестивал в света, Венецианския, звездите направиха първи крачки по дефилето, наречено „червен килим”, пред Palazzo del Cinema.

69-то издание на кинофестивала в романтичния град ще приюти в сърцето си 18 филма, които ще се състезават за престижната награда „Златен Лъв”, сред които са творби на майсторите Брайън де Палма, Терънс Малик, Такеши Китано, Марко Белокио.
За голямата награда ще се борят филми от Италия, Франция, САЩ, Израел, Южна Корея, Япония, Филипините, Австрия.

Първите големи актьорски и модни присъствия се оказаха тези на Наоми Уотс и гаджето й Лив Шрайбър, както и на Кейт Хъдсън и Летисия Каста.
И трите великолепни дами бяха избрали сякаш съвсем нарочно фината дантела и прозрачния ефект като дрескод на вечерята в чест на откриването.



Австралийката Наоми Уотс, под ръка с гаджето си Лив Шрайбър, който си партнира с Кейт Хъдсън във филма на индийската режисьорка Мира Наир, открил биеналето, носеше великолепното и удивително нежно създание на Marchesa Resort 2013 - рокля от фина дантела, с леки набори, в цвят nude, а бижутата й - от каталога на луксозната марка Chopard. На бялата кожа на Уотс и червеното червило върху тънките й устни, Marchesa стоеше почти невидимо, но божествено.



На nude и фина материя заложи картите си и другата блондинка сред холивудските присъствия - Кейт Хъдсън, облечена в изключителна рокля на Atelier Versace. Половинката на рок музиканта Мат Белами показа красиво слабо тяло, по което нямаше и следа от скорошното й раждане.



Прозрачна и секси, но този път в непогрешимото черно, бе и Летисия Каста в рокля Dolce&Gabbana. Френският топ модел и актриса е част от журито на кинофестивала и очакваме присъствието й да е много бляскаво от първия до последния ден.

За фестивала във Венеция през следващите дни се очаква да пристигнат още звезди, сред които Бен Афлек, Джон Малкович, Хавиер Бардем, Пиърс Броснан, Клаудия Кардинале, Уинона Райдър.
 

More Fashion