Следва

Поредна раздяла! Гуен Стефани и Гевин Росдейл също се развеждат

Световната премиера на филма TWICE UPON A TIME IN THE WEST с Клаудия Кардинале

Бягайки от съдистичния си съпруг, Мила попада в призрачен град, някъде в пустинята. Сюрреалистичният пейзаж е служил някога за декор на филмите на Серджо Леоне и местните жители живеят все още в сянката на старите уестърн....

Movies & TV преди 8 години

Бягайки от съдистичния си съпруг, Мила попада в призрачен град, някъде в пустинята. Сюрреалистичният пейзаж е служил някога за декор на филмите на Серджо Леоне и местните жители живеят все още в сянката на старите уестърни. Мила намира работа, като домакиня в къщата на мистериозна възрастна жена и много скоро открива, че работи не за друг, а за самата Клаудия Кардинале. Между двете жени се ражда приятелство и те намират сили да се изправят срещу наближаващата опастност. Скоро се появяват романтичен каубой и мистичен индианец и границата между реалността и фикцията започва да избледнява, а когато се появява злодеят всичко става като на кино.

Във филма Twice Upon a Time in the West (Имало едно време един уестърн), ще видим една от най-големите звезди на световното кино - Клаудия Кардинале, която за първи път в дългогодишната си кариера и след 140 филма, ще изиграе самата себе си.

Легендарната актриса вече официално е потвърдила присъствието си за премиерата на филма в София на 7 октомври, тази година в  в голямата зала на Софийската Опера и Балет, която за първи път ще отвори вратите си за филмова премиера, в присъствието на 900 VIP-гости.

Комерсиалната премиера на филма ще се състои два дни по-късно, на 9 октомври, едновремено в мрежата на Cinema City и Cine Grand в цялата страна, както и в кината “Одеон”, “Euro Cinema”, Дом на киното, G-8 Cinema и Френски Културен Институт.

Освен премиерата, организаторите планират пред-премиерна прожекциия и Среща на Клаудия Кардинале и екипа на филма с публиката, в кино-салоните на Cinema City в Paradise Center, на 8 октомври 2015г. от 19:00 ч..



Twice upon a Time in the West (Имало едно време един уестърн) е заснет през 2014г. от българо-испански екип, в пустинята Табернас, Южна Испания, една от най-емблематичните локации за жанра “спагети уестърн”, където през 60-те и 70-те години са заснети над 600 уестърна, включително и класиката “Имало едно време на запад” (Once upon a time in the West) на Серджо Леоне, като и в домът на Клаудия Кардинале в Париж. Филмът е реверанс към творчеството на Серджо Леоне и е един съвременен пост-модерен прочит на един от най-обичаните му филми – “Имало едно време на запад” (Once upon a time in the West).

По време на посещението си в София, за премиерата на филма, на Клаудия Кардинале ще бъде връчено почетното академично звание “Доктор хонорис кауза на НАТФИЗ”, след което легендарната актриса ще представи “Отворен клас” пред възпитаниците на НАТФИЗ, който зрителите на БНТ ще могат да видят в рубриката “В Кадър” по КАНАЛ-1
Костюмите на Клаудия Кардинале във филма са на световния дизайнер Джорджо Армани.

More Movies & TV