Следва

My Style: Силвия Чапарова

Сватбената рокля на Блейк Лайвли в детайли

Холивудската старлетка, позната от сериала „Клюкарката”, любимото вдъхновение на Лагерфелд и Лобутен...

All fashion преди 11 години

Холивудската старлетка, позната от сериала „Клюкарката”, любимото вдъхновение на Лагерфелд и Лобутен, изненада света с новината, че се е омъжила за гаджето си Райън Рейнълдс на скромна церемония в неделя в Северна Каролина.

Снимки от сватбеното тържество няма, но от Marchesa потвърдиха, че Лайвли е носила техен модел на сватбата си с Рейнолдс.

Дизайнерското дуо Джорджина Чапман и Карен Крейг издават малко информация от кухнята - роклята е с ръчно драпирани детайли от копринен тюл, с кристали и бродерии в цвят розово злато. И може да е почти всяка от 50-те им в тази колекция. 

Обувките на булката пък - Christian Louboutin.

Без да знаем от коя колекция на Marchesa е булчинската рокля на актрисата или пък е създадена за случая, сред моделите пролет-лято 2012 открихме три великолепни, които отговарят напълно на описанието. 







Marchesa
били и роклите на майката и сестрите на младоженката.

Младоженецът Райън Рейнолдс облича на сватбата си Burberry, а костюмът в елегантното сиво бил специално скроен от дизайнера Кристофър Бейли.

Блейк, която е на 25 години, и Раян Рейнолдс (35) се срещат за първи път на снимката площадка през 2010 за филма „Зеления фенер”. Миналата година Лайвли имаше връзка с Лео ди Каприо за много кратко време, а Рейнолдс е бивш съпруг на секспилната Скарлет Йохансон, но бракът им също не устоя дълго.

Гаранции колко ще трае този също няма, затова желаем много късмет на младоженците.
 

More All fashion