Следва

Paris is still burning! МакГибън напуска Chloe, Рикардо Тиши вероятно ще замести Галиано

Кампанията на Блейк Лайвли за Chanel най-накрая е факт

Снимките естествено са дело на Карл Лагерфелд, a Блейк е повече от ослепителна...

All fashion преди 13 години

Най-накрая излезе дългоочакваната кампания на Блейк Лайвли за Chanel. Снимките естествено са дело на Карл Лагерфелд.

Слухове, че Блейк ще бъде рекламно лице на линията чанти и аксесоари на Chanel се появиха още през миналата година, когато колежката й от сериала Gossip Girl Лейтън Мийстър подписваше договор след договор, последният от които с Missoni.

По това време Блейк се радваше на най-много на корици на списания, сред които и американския Vogue. Говори се, че именно покрай Vogue се роди любовта на Aнна Уинтър към Блейк, което пък доведе до редица участието и оглавяването на редица класации за най-стилни дами от Блейк.

Така, покрай кориците, Анна, кориците, Анна и пак Анна, Блейк се запознала с Карл и приказката достигнала щастливия си финал, който е пред очите ти.
 

More All fashion

И Шарлийн в цвета на сезона, elegantissima

All fashion преди 16 часа

Три дни преди началото на Олимпийските игри в Париж първата двойка на Монако показа на обществеността олимпийските факли от личната колекция на принца на Монако. Шарлийн моментално спечели златния медал за елегантност, облечена в огненочервен копринен гащеризон от Elie Saab.      

Тихият лукс не е за всеки: Loro Piana ще загуби всички, които предпочитат дискретното милионерство

All fashion преди 1 ден

Известна сред хората от „висшeто общество“, политици и милионери, модната къща за дрехи и обувки Loro Piana е изправена пред популярност, която според стилистите може да й изиграе жестока шега. Днес марката, прочута с кашмира си, все повече се превръща в обект на желание за хора, които не са от целевата й аудитория, съобщава Intelligencer.

Тези 21 красавици: чантите на сезона, които си заслужават труда, респективно разхода

All fashion преди 5 дни

За друго може и да се въздържим, но за инвестиция в дизайнерска чанта - не. В точния епицентър на лятото, жаждата за секси лукс се засилва неимоверно, а в момента текат и намаленията...