Следва

Паркинги стават паркове за втори път на 21 септември

Петте любими парчета на Рут Колева

Нейният красив глас ще звучи тази вечер, петък, 14-ти, на живо в Sofia Live Club. Рут Колева и великолепния й...

Music преди 11 години

Нейният красив глас ще звучи тази вечер, петък, 14-ти, на живо в Sofia Live Club. Рут Колева и великолепния й музикален стил ще промотират новото й EP - „Future Sweet“. Шоуто ще посрещне и специалните гости от Rebelites, Southwick, Riverman, Basscatz и Sound Solutions, заедно с които Рут е създала 5-те трака, включени в диска.

Концертът започва в 22:00 часа със зареждащия сет на DJ Marten, а след това с Рут на сцената ще се качат Теодор Иванов – барабани, Елена Ангелова – перкусии, Стоян Джаферов – китара, Симеон Петрунов – бас, Филип Александров – клавишни, Волен Милчев и Ралица Николова – беквокали.

Но преди това, прекрасният български глас сподели пред ViewSofia кои са петте й любими парчета.

Започваме отзад напред, както Рут го пожела. 

5. Jamiroquai - This corner of the earth



Винаги някак си съм се асоциира с тази песен, винаги когато пътувам, се сещам за нея. Сещам се и за България и за красивата ни природа и как аз съм част от тази земя.

4. Pearl Jam - Jeremy



.... гласът на Еди Ведър, текстът, емоцията, с която е изпълнено това парче.... Настръхвам. Пея с него. Обичам всяка нота и звук от тази песен.

3. D'angelo - Brown Sugar



Идеалът ми за стил, мечта ми в живота да за стигна този звук и лекота в музиката. Слушайки тази песен, мога да мисля само за любов.

2. Michael Jackson - Rock With You



Най-великото парче на Майкъл за мен. Кара ме да танцувам всеки път, когато го чуя, дори да съм на средата на оживен площад. За мен тази песен е щастие, дори в момента се усмихвам само щом се сетя за нея...

1. Atmosphere - Trying to find a balance



Искам това да звучи на погребението ми. Чисто и просто.
 

More Music