Следва

Награда #4: Парфюм Adidas Happy Game

Седмичен ХОРОСКОП - 24 - 30 септември

Американската актриса Гуинет Полтроу ще навърши 40 години на 27 септември, четвъртък. Зад гърба си Гуинет има...

Astro преди 11 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Необходимо е да спреш и да помислиш за това което си направил, проектирал, разработил и за това, което не ти достига за по-нататъшен растеж. Сега е време за почивка; определено се нуждаеш от релакс през тези 7 дни, в противен случай може да се "пресилиш" и в бъдеще да се уморяваш бързо. Организирай излет сред природата с приятели. Между другото, Овенът е в състояние да възстановява силите си и в шумна компания, превключвайки от работа на почивка. Има и друг фактор, с помощта на който твоята сила ще расте не с дни, а с часове - това е любовта ... има голяма вероятност сега да ти излезе късмета!

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

През тези 7 дни може да се наложи да превишиш своите пълномощия, да престъпиш закона, да защитиш интересите на определена социална група, на твоите приятели, колеги или любимци - ще трябва да лавираш между закона и това, което много искаш да направиш. Сега е препоръчително да отложиш всички пътувания, тъй като по пътя може да се разболееш или да попаднеш в лоша компания. Добър период е за чуждоезични курсове или за самостоятелно развитие, както и за лекции за подобряване и усъвършенстване на твоя бизнес. Не се натрапвай на шефа, решавай само тези въпроси, които са ти по силите – така тази седмица ще окаже за теб много полезна, плодотворна и резултатна. Сега е важно да се успокоиш и да не се опитваш да надскочиш себе си.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Тази седмица е благоприятна за теб. Ще имаш възможност да се разгърнеш с пълна сила и да раздаваш команди на ляво и на дясно и най-важното е, че те ще бъдат чути. С необходимото старание ще можеш да създадеш около себе си за дълго ореол на важна особа, която знае какво иска и как да го направи, а да се спори с нея е напълно безсмислено. Ясно изградената концепция ще ти позволи да постигнеш успех в много области и преди всичко да намериш спокойствие и уют у дома, подтиквайки партньора си към по-добри отношения.

РАК 22.06 – 23.07

Отново се потапяш в дълбините на своя вътрешен свят, наблюдавайки себе си и своето подсъзнание, вътрешната си същност, откривайки нови чувства и емоции. Това е добра практика, когато има къде да се приложи. В твоя случай, обаче, не се очакват никакви благоприятни аспекти в личния живот, затова скоро от тихо съзерцание, ще се наложи да превключиш на активна работа, за да запазиш това, което ти принадлежи и да защитиш своите интереси. Ако не поискаш сам да го направиш, тогава външните обстоятелства ще те принудят да действаш решително.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Прояви благосклонност към другите хора, без да се интересуваш от парите и социалния им статус, това не променя тяхната значимост и ценност, ако не за теб, за света като цяло. Заеми се с изучаване на другите или на себе си, това ще ти позволи по-добре да се разбираш с хората и да не грешиш в избора на партньор, както и при избора на стратегии в общуването. Сега е важно да си уравновесен и възприемчив, активната позиция е противопоказна. Необходимо е да изучаваш и събираш „капчици мъдрост”, за да можеш по-късно да вкусиш от всички радости в живота.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Седмицата не е твърде благоприятна за теб. Заобиколен си от дребнави и суетни хора и тази енергия се предава и на теб. В резултат на това ще загубиш голяма част от усилията си за ненужни и абсолютно безполезни неща. Може да се наложи да възстановяваш реда в отношенията между хората, да установяваш кой прав, кой крив.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Обърни специално внимание на събитията от тази седмица, те може да положат основи за бъдещето. Ако желаеш в живота ти да се появи ново чувство и да се запознаеш с нов човек, който да направи ежедневието ти по-приятно, ще се наложи да промениш стратегията си. На първо място, трябва да започнеш всичко от нулата, на чисто. Твоят опит и предишните действия – нека да останат в миналото. Необходимо е да се оставиш на случайността, нека тази седмица съдбата да те води, нека всичко следва своя път, опитай се да не се намесваш в нищо и ще видиш как ситуацията ще се нареди благоприятно за теб.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

В началото на седмицата се отпусни, не затормозявай главата си с никакви планове, взимане на важни решения и други светски неща. Прекарвай повече време с приятели, организирай малка вечеря или парти. В средата на седмицата се откажи от всякаква активна дейност, дори от почивка – потърси пълен покой. Ако е невъзможно, поради натовареното ти ежедневие, медитирай вечер. Това ще ти позволи да погледнеш различно на някои от проблемите в края на седмицата и лесно да намериш изход от тях.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Краят на септември ще ти се стори като "глътка свеж въздух". Изненадващо е, но първите пет дни от седмицата (делничните дни) трябва да посветиш не на работата, а на твоя любим човек, да бъдеш заедно с него, да живееш с неговите проблеми, да сплотиш семейството или да подобриш отношенията с помощта на съвместни посещения на културни дневни или вечерни събития.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Седмицата като цяло е благоприятна за теб, но твоята половинка ще те ревнува по повод и без повод. И, честно казано ти сам ще бъдеш причината за това. Сега се разширяват твоите контакти и връзки, може да те компрометира едно телефонно обаждане, SMS, съобщение в Интернет. Няма да имаш достатъчно време да общуваш с любимия човек. Това ще се случи в понеделник и вторник, а в сряда и четвъртък, ще загладиш вината си и ще се стремиш към разрешаване на конфликта. За самотните представители на знака в края на септември настъпва благоприятно време за учене, изучаване на чужди езици, покупка или ремонт на автомобил, съвместни весели партита с приятели и познати. Времето ще лети бързо, незабелязано, вълнуващо и весело.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Тази седмица е с негативна окраска за теб, но може да избегнеш голяма част от нежеланите събития, тъй като те ще възникват по твоя вина. В началото на периода ще бъдеш импулсивен, до известна степен дори агресивен и това ще внесе разногласие в отношенията с околните, а с най-близките най-вероятно ще се стигне до големи противоречия. Нажежаването на страстите може да доведе до това, че да се наложи да се разделиш със сегашното, да забравиш какво е било и да започнеш живота си наново. Самоконтролът може да ти помогне да избегнеш всичко това.

РИБИ 20.02 – 20.03

Тази седмица ще бъде много важна за теб. Обърни особено внимание на себе си, на възприятието ти за света и на своите потребности. Ще имаш възможността да разбереш себе си и своята вътрешна същност, и да откриеш нов източник на сила и възможности. Ако направиш това в началото на седмицата, към края ще се чувстваш много по-добре, а действията ти ще станат по-ефективни. Най-хубавото е, че всичко, което правиш ще се получава по най-добрия начин и ще ти носи емоционално удоволствие.
 



Американската актриса Гуинет Полтроу ще навърши 40 години на 27 септември, четвъртък. Зад гърба си Гуинет има много силни роли и един Оскар. Поддържа няколкогодишна връзка с Брад Пит, заради която се сгодяват през декември 1996, но се разделя през юни 1997, защото младата тогава Полтроу не е готова за брак.

Днес обаче актрисата е щастливо омъжена за гласа на Coldplay Крис  мартин, с когото имат две деца със странните имена Епъл и Моузес.

 

More Astro