Следва

Какво ново - Вече не е тайна. Том Форд показа част от колекцията си пролет-лято 2013

Fall Basics 2012: Най-готините базови неща, без които не можем в новия сезон

Независимо от какво ще се вълнуваме и по какво ще мечтаем или в какво ще инвестираме този сезон от безкрайн...

Shopping преди 11 години

Независимо от какво ще се вълнуваме и по какво ще мечтаем или в какво ще инвестираме този сезон от безкрайно красивите дизайнерски творения за есен-зима 2012/13, видени в шоутата на най-добрите, гардеробът първо и преди всичко се нуждае от стабилна основа. Или онези т.нар. базови неща, които изграждат фундамента на всеки стил, които се съчетават перфектно взаимно и с всичко останало, търпят фантазия, много аксесоари и са най-доброто спасение в чуденето какво да бъде днес.

И защото есента е вече факт безспорен, селектирахме 50 прекрасни базови артикула, с които първо и преди всичко започва истински полезния разумен шопинг.

И това са: скини джинсите - високо в талията, в цвят класически деним; тишъртът за всякакви комбинации; коженото яке, което е най-гениалният преходен артикул от лято в есен и от зима в пролет, копринената риза - винаги необходимост; коженият панталон; голямата чанта, която побира целия свят; ботушите без ток и много любимите ни боти до глезена. В списъка с фантастични базови неща в есенния гардероб включихме още големия клъч; един, два или пет великолепни пуловера от кашмир или ангора; обемно палто в класически цветове като камилско, сиво, кафяво, лила; пола - мини трапец или молив; класическите обувки с деколте на ток; късото сако; вечната черна рокля; балеринките.
 

More Shopping