Следва

Хелена Кристенсен красива и много секси за Triumph

Моделка показа бъдещия наследник на Марио Балотели в Милано

Бившата приятелка на Марио Балотели - звездата на италианския национален футболен тим - Рафаела Фико...

All fashion преди 11 години

Бившата приятелка на Марио Балотели - звездата на италианския национален футболен тим - Рафаела Фико демонстрира бременността си по време на Седмицата на модата в Милано, дефилирайки за Pin-Up Stars.
Рафаела твърди, че бебето е на Марио, който се пъчи като неразбрал и твърдо държи на ДНК тест след появата на отрочето на бял свят.

Междувременно знойната мама не си губи времето, участията й в медии на Апенините не секват, тя разнася корема си показно навсякъде, включително и на модния подиум и очевидно очаква осребряването на любовната й история с героя от Евро 2012 тепърва да започне с пълна сила.

Pin-Up Stars по принцип е марка бански костюми, на пазара от 1995-а, а не ново заглавие в портфолиото на Хю Хефнър. Ревюто беше в Събота в Милано, а бременните снимки на мама Фико обиколиха света за норматив.

24-годишната моделка е вече в 6-ия месец, но това никак не пречи нито на кръшното представяне на куп секси бански костюми на важен форум като модната седмица в Милано, нито на широката й усмивка.

22-годишният Балотели и Рафаела Фико скъсаха през Април след връзка, продължила точно година. Малко след раздялата Рафаела хвърли бомбата с очакваната рожба.

 

More All fashion