Следва

Fall Fashion Wishlist - Теди, Яна и Ники от MDL

Да или Не - Патешко жълт или ярко червен пух в обувките на Celine пролет/лято 2013

И вероятно се е смяла много, когато й хрумва идеята за странните произведения от пух в класическа форма с ток или на ниска подметка...

All fashion преди 11 години

Докато по парижкия подиум на британката Фиби Фило се разхождаха поредните елегантни и красиви сложно скроени модели за подопечния й Celine, гостите бяха поразени от една неочаквана изненада в шоуто.

За разлика от добре премислените, архитектурни и често минималистични обувки в колекциите на марката, ръководена от Фило, пролет/лято 2013 определено е погледната от забавната страна на модата, нещо непривично за дизайнерката до този момент.

И вероятно се е смяла много, когато й хрумва идеята за странните произведения от пух в класическа форма с ток или на ниска подметка.

Въпреки че резултатът разсмива в положителен аспект и нас, все пак склонни ли сме да приемем или по-скоро не кривването от правия път на Celine, което има голяма вероятност да се превърне в новия най-копиран обект на сезона, както става обикновено с аксесоарите на марката?

Ние не знаем, затова кажи ни ти - Да или Не! 



 

 

Анкета

Celine и пух?

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.