Следва

We love - видеото и каталога за Есен/Зима 2012 на Agent Provocateur

Swarovski Edition

Съблазън. Завладяваща и атрактивна ароматна следа.  Сияйна, привличаща вниманието композиция с неустоима да...
 

Shopping преди 11 години

Съблазън. Завладяваща и атрактивна ароматна следа.

Сияйна, привличаща вниманието композиция с неустоима да съблазнява сила, съставена от 3 акорда.

Първият акорд е любов от пръв поглед - сияен акорд, чиста светлина, истинска усмивка с експлозивен прилив на енергия и жизненост- есенция от мандарина и сладко от френско грозде.

Вторият акорд е емоция – луксозно, женствено и цветно сърце. Гардения и цветове от дива роза.


Третият акорд е – пристрастяването- елегантна, класическа следа с чувствен и магнетичен „ горещ шик „ акорд. Бял мускус и кедрово дърво.


Пристрастяващо, плодово- цветно ухание, зареждаща глътка енергия и жизненост. След мандарината и френското грозде усещате сърцето, което придава на аромата кадифени нотки и пълнота. Уханието на гарденията е комбинация от кремообразни, меки акценти и зелени нотки. Магията на кедъра внася класическата следа- топла, копринена и чувствена. Елегантен, класически, горещ шик . Аромат, който не остава незабелязан.


За елегантната и стилна жена, на която всички искат да приличат.


Флаконът е като произведение на изкуството – дизайн, вдъхновен от вечерните клъчове на Swarovski, създадени за червения килим. Атрактивен и блестящ. Най-модерният флакон –чанта бижу, перфектен клъч, уникален, създаден ексклузивно за жените. За да им придаде неустоим блясък.


Метализирана лента от “крокодилска“ кожа и блестящи кристали с ослепителни розови отблясъци обличат елегантния флакон с цвят слонова кост. Swarovski използва благородни материали и съвременни форми., за да претвори прекрасните моменти и истории в кристали. Да превърне мечтата в творение.
 

More from View Sofia

More Shopping