Следва

Б като Библия, Б като Блог

Carven за Petit Bateau - прекрасна и неочаквана, но повече прекрасна колаборация

Два от най-сериозните /и най-устойчиви и най-модно ориентирани/ френски ...

All fashion преди 11 години

Два от най-сериозните /и най-устойчиви и най-модно ориентирани/ френски бранда - високопозиционираният Carven /някои неща от марката могат да се видят във Farenah в София/ и по-масовият, но с кралски статут в областта на първокласните памучни облекла Petit Bateau осъществиха много френска, много красива колаборация, снимки от която показваме тук.

Точно 9 са нещата - рожби на сътрудничеството, и сред тях няма нито едно, което да можем да подминем с лека ръка.

Точно обратното - всички неща имат място в гардероба на всяка жена, която живее в града, има чувство за стил и качество и обича секси роклите с невинно излъчване, изработени от фантастичен памук.

 

Същата колекция е налична и за деца, което, няма какво да се коментира, си е същински must-have.

За да не сме голословни, ето топ 3 на нашия редакционен избор:

Тъмносинята рокля от памучно трико с бяла яка, защото е убийствена класика с неустоим момичешки привкус; бодито на райе, защото е универсалната дреха под всички сака и с всички джинси с висока талия, задължителни тази есен и невъобразимо симпатичната яка най-долу, защото отдавна си търсим нещо точно като това, за да даде нов живот на безбройните ни тениски.

Цените ще варират от 64 до 320 долара за щатския пазар, където колекцията се очаква на 5 декември. За Европа нямаме точна дата, но вероятно ще е някъде там. Остава лекото съжаление, че в София не може да се купи това, тук има само бебешка и детска и то доста ограничена селекция на Petit Bateau, което, макар и недостатъчно, пак е нещо.




 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.