Следва

Who is she?

Б като Библия, Б като Блог

Мечтаем, мечтаем, мечтаем за пазар като този. 
Да има от всичко, да има по много, дори това, което не ни трябва....

All fashion преди 11 години

Всичко маркет 

Мечтаем, мечтаем, мечтаем за пазар като този.
Да има от всичко, да има по много, дори това, което не ни трябва. 

Онзи, който е пазарувал от такова място, познава усещането за кеф и радост, когато намериш твоята голяма находка. Ровенето е част от удоволствието, което пък не е пълно, ако няма поне един пуловер с елени, също като онези от детството, чорапи на очи, или стари ключове като медальони. 

Ето за това става дума:fashionhayley.com

ИдилияНа село с кокошките и розовата коса. Просто прекрасно винтидж усещане, което приятно ни връща в бабината къща, където всичко ухае на природа, а ябълките са току-що откъснати от дървото пред оградата.

esmeandthelaneway.blogspot.com

НаблюдателНадничането в чуждите куфари, шкафове, дрешници и несесери ни е един от любимите "вредни" навици. А заради този гардеробен тур горе, в новия дизайн на ViewSofia е предвидено гигантско място за видео. Съвсем, съвсем скоро! 

songofstyle.blogspot.com

Сиво. Бяло. ЧерноВсичко на масата, ботушите, подноса - всичко е модерно, всичко е красиво, всичко е в грaфични цветове и принтове. Ухае на октомври, прелестен, студен и изискващ. Искаме целия арсенал от списъка с желания на mimiandmegblog.com.

Фабрика за абсолют. И роботиЕдна толкова симпатична тенекиена Хелоуин идея, която да си направим сами с подръчни материали. И няколко малки ръчички, които да разгъват алуминиевото фолио, нужно за костюма на картонения робот. Урокът е полезен, забавата съвсем скоро - на 31 октомври. 

ohhappyday.com
 

More All fashion