Следва

Коди Янг е Секретарката в новия брой на списание Schön!

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Изключително обещаващата австралийка Коди Янг играе зашеметяващо ролята на секретарката Маги Гиленхал от...

All fashion преди 11 години

Секретарка в Schön!

Изключително обещаващата австралийка Коди Янг играе зашеметяващо ролята на секретарката Маги Гиленхал от класическото филмова заглавие Секретарка в сесия за новия брой на списание Schön!, посветен именно на киното.

Снимана от Били Нава и стилизирана от София Ачавал, въздействащата като лице и поза модел показва невъобразимото количество странни ситуации, в които може да попадне една млада и красива секретарка, с такъв мрачен реализъм, че адреналинът на гледащия пропълзява по вените почти мигновено. Коди е освен талантлива и извънредно красива /тук с грима на Хелън Бидард и прическа от Морган Мартини/, даже нечовешки, облечена в първокласни, не само секретарски дрехи, от типа на Алая и компания.

Виж всички снимки тук>>

Джорджина Стоилкович - страхотна корица на сръбския Еlle, октомври 2012



Корица, която да те залепи за себе си - най-важното условие за успешен моден брой. В случая това е октомврийският Elle от Сърбия, а снимката е дело на местния моден фотограф Миша Обрадович. Джорджина живее в Хамбург, но в родината си е смятана за едно от най-красивите сръбски лица в последните години. Наистина е така, тя е просто божествена със зеления си поглед, шоколадова кожа и пиршество от коси.

Кейти Пери в цветовете на демократа Обама



За почитателите на певицата е знайно отдавна, че щом е запалена по дадена идея, тя директно изразява страстта върху ноктите си. Най-последно, очевидно предвид топли-топлите президентски избори в САЩ, Кейти демонстрира отношението си към тях като залепи на ноктите си своя фаворит. Героят в случая с Пери е Барак Обама, а за който се е съмнявал - ръцете на звездата говорят повече от думите. 

В ноктопластиката виждаме усмихнатото лице на Обама на два от ноктите, докато на останалите весело греят звезди, райета и символа на Демократите - магаренцето. Има ли нещо, което в козметично отношение да е по-патриотично? Няма, твърдим ние и ръкопляскаме на певицата от все сърце.



В Twitter споделените снимки на Кейти са придружени от заглавието "Правилните нокти". Остава да видим дели Мишел Обама няма да последва симпатичния пример и да постави мъжа си усмихнат върху ноктите си. Ако от разстояние имаш желание да подкрепиш Барак и ти, начинът е ясен, интересен и модерен. Не се колебай!

Carven



Дизайнерът на Carven Жулом Анри и британската актриса Кая Скоделарио украсяват страниците на американското издание на Elle за ноември, а темата е последната колекция на френския бранд. Намираме ги за прекрасни и затова ги показваме.

Барабара Стрейзънд  на турне в дрехи Дона Карън



В края на миналата седмица Барбра Стрейзънд стартира световното си турне от Филаделфия. Типичен за певицата е богатият сценичен стил, който много й отива, а за точно това турне, работата по постигането му, т.е. по изработването на целия гардероб е възложена на Дона Каран.

Твърди се, че дрехите са превъзходни - изобилие от пелерини, арт деко бодита, черни рокли, бродирани кафтани и други подобни пищни сценични облекла. Дона Каран е хванала натюрела на звездата перфектно - общо взето Стрейзънд буквално ще блести, твърдят запознати с подробности около гардероба за турнето. 70-годишната певица има невъобразима енергия, пее като змей и само като си я представим в пищния блясък на творенията на DKNY ни идва настроение за празник.

Роуз Бърн в рокля Chanel



Роуз Бърн се появи преди дни на церемонията по честването на 80-годишнина на бижу-линията на Шанел - Chanel Fine Jewelry “Bijoux de Diamants” - колекция, създадена в далечната 1932 от Коко Шанел, в Ню Йорк, облечена именно в Шанел. Тоалетът на 33-годишната австралийска актриса е от кутюрната колекция на марката Пролет/Лято 2012 и представлява коктейлна рокля от черен шифон, обсипана с диаманти. Рокля, която мечтаеш да имаш, на точния повод, върху точната фигура и точните обувки /велурени платформи Sergio Rossi/. 
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.