Следва

Отпиваме жадно или точно колко полезна е една чаша сок от нар

Седмичен ХОРОСКОП - 15 - 21 октомври

На 20 октомври ангелчето на Victoria Secret Кандис Суинепул навършва 24 години. Родена е в Южна Африка, секси е колкото си искаш и е красяла десетки корици, сесии и рекламни камании...

Astro преди 11 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Ситуацията в живота ти може лесно да се промени както в твоя полза, така и в противоположна посока. Има периоди, когато е добре да разчиташ на съдбата, но в този случай е най-добре да разчиташ на себе си. Всичко е в ръцете ти и ако проявиш необходимото усилие да не оставяш започнатото недовършено, може да постигнеш добри резултати. Към края на седмицата може да се активират твоите неприятели, но ако през цялото това време си полагал нужните усилия ще можеш да се справиш с всички трудности.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Седмицата започва неприятно. Разочарование от себе си и близките, депресия, спад на жизнените сили. Негативното настроение няма да ти позволи да видиш други радости в живота, рискуваш да подплашиш нови чувства или просто да не ги забележиш. Особено силно в теб ще бушуват емоции и страсти в средата на седмицата и е малко вероятно те да имат положителен оттенък. През втората половина на седмицата ще бъдеш склонен към прибързани заключения, остри и саркастични забележки по адрес на другите, кавги и конфликти.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Необходимо е да се фокусираш върху личните проблеми и да не се разпиляваш по разни странични предложения. Подходящ момент за балансиране на отношенията в семейния кръг, както и за разрешаване на всякакви въпроси, свързани с дома. Периодът е добър за процедури, свързани със здравето, за хармонизиране на пространството около теб.

РАК 22.06 – 23.07

Началото на седмицата ще бъде доста проблематично. Може да се окажеш в неприятна ситуация, когато трябва да решаваш многочислени противоречия както вътре в себе си, така и в отношенията с другите хора. Главната причина за трудностите е в това, че сам за себе си, не можеш да намериш ясен отговор на своите въпроси и да вземеш решение, затова всякакви външни фактори са способни да те отклонят от избрания път. Това може да доведе до конфликти, както и до вътрешен дисбаланс. Състояние на комфорт и спокойствие ще можеш да постигнеш едва в края на периода.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Ще се наложи да претърпиш някакво поражение - вероятно в личен план не всичко върви по начина, по който би искал. Разбира се, за твоя зодиакален знак да претърпиш неуспех е много по-болезнено, отколкото за другите, но пък ти излизаш от подобни преживявания обновен и пълен с енергия. Затова с радост приемай всички неуспехи - тогава си на прага на нови завоевания и постижения ... Опиши шеговито своя неуспех на приятелите си, съчини песен и отново всички ще те обожават ...

ДЕВА 24.08 – 23.09

В началото на седмицата настроението ще бъде приповдигнато, което ще ти позволи лесно да установяваш контакти както с противоположния пол, така и с бизнес партньори. Ще бъдеш много общителен, а това ще ти се отрази добре. За личния живот няма да ти остане много време, но това не е повод за отчаяние. Дори обстановката вкъщи да е достатъчно изнервена можеш да намалиш напрежението, купувайки за всеки малък подарък. Най-добре е нещо, за което отдавна е мечтал, но в случай на липса на идеи или достатъчно средства може да се спреш на сладък подарък – шоколад или кутийка бонбони. Това е лесен и достъпен начин да доставиш малко удоволствие.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Не се притеснявай заради възникващите трудности и конфликти! Може да се появят завистливи недоброжелатели - това е толкова естествено, колкото и факта, че винаги се справяш с тях без никакви усилия - ще се справиш и този път. Не допускай негативни мисли в главата си, отнасяй се с лекота към всичко, тогава и проблемът няма да изглежда толкова сериозен. В края на седмицата ще бъдеш в състояние да започнеш реализацията на нови идеи и планове, работоспособността ще се увеличи и пред теб ще се отворят нови възможности.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

За Скорпионите (винаги толкова загадъчни) се очертава нова изпепеляваща любов, при това с човек доста необичаен като типаж за тях. Възможно е, точно това "ново усещане" да те привлече и да решиш да се пробваш. Звездите те съветват да бъдеш толкова внимателен и предпазлив – като ловец чакащ в засада трепетна сърна. Всяко рязко движение, прекалена упоритост и дивечът ще избяга в гората ...

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12


Седмицата е подходяща за приключения, неизследвани пътища, за срещи с нови хора. По време на подготовка за пътуване и по време на самото пътуване, звездите ще ти помагат със съвети - просто бъди готов да се вслушаш в тях. Не пренебрегвай знаци и поличби! Вярвай в гласа на интуицията си - малко вероятно е да те разочарова.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Депресивното настроение и униние през тази седмица ще се отразят пагубно на настроението ти и общото физическо състояние. Звездите те съветват да не се поддаваш на негативните емоции, опитай се да се усмихваш и смееш в лицето на проблемите си. Зарадвай с нещо себе си, награждавай се за всякакви, дори за незначителни постижения. Пей и танцувай и нищо няма да те спре да се чувстваш добре.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

В своите действия и изказвания ще бъдеш много рязък, а в желанията - променлив и капризен, което е и причината отношения с другите хора да не вървят добре от самото начало на седмицата. Ако планираш да внесеш нещо ново в личния си живот, разгледай старите си отношения (може дори да се отървеш от тях), периодът е много подходящ за това. Ако искаш да запазиш вече съществуваща връзка и да изградиш живота си по романтичен начин, тогава трябва да си вземеш малко почивка и сега да не се занимаваш с тези въпроси.

РИБИ 20.02 – 20.03

Ще се увеличи импулсивността и раздразнението в случай на трудности и препятствия. Засилена внушаемост, разсеяност и суета - не бързай да взимаш или да даваш обещания. Увеличена зависимост от средствата за комуникация и транспорт. Старай се да не се поддаваш на емоциите си, опитай се да поставиш случващото се под контрол.

На 20 октомври ангелчето на Victoria Secret Кандис Суинепул навършва 24 години. Родена е в Южна Африка, секси е колкото си искаш и е красяла десетки корици, сесии и рекламни камании. 

More Astro