Следва

Жестоки неонови цветове за ноктите в круизната колекция лакове на Dior

Той не е обикновен продукт, а признато медицинско откритие - MATRICIUM® на BIODERMA

След 14 години проучване, френският лидер в дермокозметиката BIODERMA представи на пазара доказано...

Hair преди 11 години

Познаваш този продукт - MATRICIUM® на BIODERMA - кутията с 30 малки като перли шишенца, в които се съдържа формулата на живота.

Дерматологичното чудо на френската компания обаче не е просто поредният добър продукт срещу стареенето на кожата, а изпробвано, доказано и вече със статут на медицинско изделие откритие, признато от здравните власти в Европа, и с наградата на Българския фармацевтичен съюз за 2012 в категорията „Медицинска козметика”. Което напълно потвърждава ефикасността на този истински серум.

Със статута на медицинско откритие MATRICIUM® доказано действа в дълбочина в кожата, а не на повърхността както в козметиката, като в същото време няма страничните ефекти на медикаментите.

Обикновено козметичните продукти достигат само до повърхностния слой на кожата, т.е. епидермиса, а Matricium® успява да пробие дермо-епидермалната граница и да достигне до дермата. Там той коригира дисфункциите и активира естественото възстановяване на клетките. Точно затова Matricium® е световно дерматологично откритие.

63 субстанции, които са налични в кожата, правят силата на Matricium® напълно естествена за организма, разделени в осем групи - пептиди, микроелементи, витамини, аминокоселини, въглехидрати, минерални соли, нуклеотиди и хиалуронова киселина. Създавайки микросреда, която е съвместима с клетките, те учат кожата да функционира отново и да се регенерира по естествен начин.

Изменения като загуба на сила и блясък или поява на бръчки може да са резултат от действието на различни фактори: ежедневните атаки на околната среда, естетични процедури или кожно стареене. Един начин за борба с тях е чрез козметични продукти, които обаче действат само върху епидермиса. Лекарствата и процедурите, от своя страна, действат в дълбочина – те достигат до дермата, но могат да предизвикат странични ефекти. Matricium® съчетава най-доброто от двата варианта като едновременно с това е с перфектна поносимост заради чистите си съставки.

Нанася се една доза вечер и/или сутрин в продължение на 30 дни преди обичайната грижа за кожата и засилва действието на ежедневния продукт. Препоръчително е да се прилага 4 пъти в годината, защото едномесечната терапия има удължен ефект от 2 месеца. Matricium® може да се използва и целогодишно, защото в него е истината за живота на кожата. 
 

More from View Sofia

More Hair