Следва

Диетата на Мерилин Монро - Мляко за закуска, сладолед за вечеря

Бъди готова за нея - Приказната лимитирана колекция на Орифлейм от Деми Мур

Деми споделя: „Беше наистина вълнуващо да работя в екип с Орифлейм. Заедно създадохме разкошни...

Body преди 11 години

Великолепната Деми!
Десетки пъти обявявана за най-секси жена на планетата.
Звезда с изключителен дух и характер, емблематичен дрезгав глас.
И днес тази холивудска актриса ни дава нещо от себе си в една прекрасна колаборация.

За първи път в своята 45-годишна история козметичната компания Орифлейм си сътрудничи с холивудска актриса от ранга на Деми Мур. More by Demi е една от най-луксозните колекции на марката, включваща изящни гримове, деликатни аромати и елегантни аксесоари и бижута.

Деми Мур, известна с изключителните си роли в обожавани холивудски продукции като „Дух” и „Ангелите на Чарли”, се трансформира от момиче със скромно потекло в световноизвестна актриса. Истинска звезда, през годините на екрана тя се превъплъщава в силни героини, обсебващи женското и мъжкото съзнание.
Първите, защото искат да приличат на нея, вторите - защо просто я искат. 

В резултат това сътрудничество, инспирирано от приказките, Деми Мур се преобразява в ролята на възхитителна Снежанка, очарователна Червена шапчица и прелестна Пепеляшка.



За колекцията Деми споделя: „Беше наистина вълнуващо да работя в екип с Орифлейм. Заедно създадохме разкошни козметични продукти и аксесоари. Като актриса истински се забавлявах, докато се превъплъщавах в героини от приказките и се надявам жените по целия свят да станат истинските звезди в своите приказки.” 

Изключителната колекция може да се разгледа и усети в каталозите на Орифлейм от октомври тази година до януари 2013. От червила и лакове за нокти до крем за тяло и парфюмна вода, тази прелестна серия от изтънчени продукти ще даде възможност на всяка жена да се докосне до неподражаемия холивудски стил на Деми Мур. 
Аксесоарите в тази колекция пък включват черна чанта от изкуствена кожа и класически бижута.
 

More Body