Следва

Beauty Report - Нокти невидимки

Cool british звучене в новата колекция коси на label.m

 Новата колекция прически на label.m отново носи типичното за марката cool бритиш звучене, но обогатено с влиянието на 60-те...

Hair преди 11 години

Новата колекция прически на label.m отново носи типичното за марката cool бритиш звучене, но обогатено с влиянието на 60-те, изразено в разкошни обеми и геометрични форми, подсилени от впечатляващи цветове.


Шик и street style , женственост и андрогинност, внимание към детайла и сексапилно неглиже, които комбинирани в перфектни пропорции създават хармоничния цялостен облик на колекцията.


Всеки един модел е резултат на цялостна концепция от коса, грим и иконичен стайлинг, създаден за label.m специално от едно от свежите имена на британската модна сцена - Todd Lynn.





Новата колекция на label.m обединява визуално ъндърграунд звучене с high class излъчване или казано с други думи, точно какъвто е съвременен Лондон - по бохемски артистичен и аристократично привлекателен.




Label.m за пореден път ни доказват това, което си знаем добре, а именно, че label.m не е просто марка продукти за коса , label.m е лайфстайл и философия за живота като една абсолютна dolce vita , но с рок енд рол звучене, по английски.

 www.labelm.bg

More Hair