Следва

Рене, Порша и Кели - Три звездни блондинки в рокли Carolina Herrera. Коя от тях я носи по-добре?

Trend report - Пола върху панталон

Тази есен, силна и със самочувствие да остане валидна и за следващия сезон, е тенденцията на комбинацията от...

All fashion преди 11 години

Тази есен, силна и със самочувствие да остане валидна и за следващия сезон, е тенденцията на комбинацията от панталон с пола или панталон с рокля, която Marc Jacobs, Chanel (особено Шанел), Louis Vuitton, Prada и още големи майстори налагат като перфектното и много елегантно съчетание не само в ежедневния аутфит, но в коктейлните и вечерни комбинации.

Постига се лесно и красиво, особено с един друг много любим тренд, а именно - скъсените панталони, както е например при Джейкъбс (на първата снимка горе). При Шанел (на третата снимка горе) пък е още по-възможен за носене с перфектно скроен кадифен скини панталон и рокля от туид.



Трябва само да имаме предвид три неща, преди да опитаме тази чудесна и много секси комбинация - да не съчетаваме с деним, да внимаваме с пропорциите късо-дълго, широко-тясно и винаги да носим с висок ток. 
Силуетът винаги трябва да е елегантен, да не мъчим тялото на несъвместими с неговите възможности кройки, и да не забравяме, че моделите, които представят тази тенденция са с ръст над 170 см. 


Добре интерпретиран и в стрийт стайла

А ти какво решаваш, носиш или не прелестния тренд тази есен? 
 

More All fashion