Следва

От 18 до 104 лева, или най-добрите шапки на сезона

Trend Report: #showmeyourspots

Анималистичните принтове продължават да доминират и над настоящия есенно-зимен сезон, подобно на почти всички останали предишни, ако трябва да бъдем точни.

 

All fashion преди 4 години

Celine

Класиката, която неуморно бива преразглеждана сезон след сезон в букет от дизайнерски прочити, звучи като все така добра идея и за Есен/Зима 2019-та. В своето богатство от визии анималистичните принтове и по-специално леопардовият не следва да се тълкуват като сезонни тенденции, а по-скоро като нов поглед върху класиката. Ако приемем да се водим по казаното, то тогава дизайнерските примери от котешката пътечка нямат с какво толкова ново да ни запознаят, а по-скоро да припомнят защо леопардът е толкова добра стайлинг идея.

Dolce&Gabbana 

Дизайните остават като цяло подчинени на детайлите, които познаваме от изминалите няколко сезона, като превъзходни палта - обемни с изкуствен косъм като при Alexander Wang или обрани и в строг силует ала Bottega Veneta; елегантни миди поли; панталони; рокли.

Alexander Wang

Bottega Veneta 

Начините, по които пък следва страхотните дизайни да бъдат носени, не са нито особено сложни, нито изискващи конкретни норми. Леопардовото палто например може да бъде както единствен акцент в монохромната визия, така и част от общото цяло с други анималистични или пък от друго естество, но все така смели, принтове. Същото се отнася и за всеки друг, потопен в естетиката, елемент, идващ наум, а подбраните от дефилетата визии, обогатяват написаното дотук с още идеи:

Denis Basso

Emilia Wickstead

Gucci

Jacquemus

Marc Jacobs

Paco Rabanne

Saint Laurent

Tod's

Versace

Zimmermann 

More All fashion