Обобщение на сезон Есен/Зима 2019-та в тенденции

Обобщение на сезон Есен/Зима 2019-та в тенденции

Месец август измина под влиянието на есенно-зимните тенденции за 2019-та, на които отделихме по-добрата част от времето си, дискутирайки ги.

Точно десет на брой, една от друга по-привлекателни - част издържани в добрия прочит на минимализма, а други, в пълен контрапункт, се уповават на максимализъм и богатство. Именно съпоставка от подобен характер влиза в ролята на свързващата линия между отделните тенденции, но и още, тя ги категоризира като такива. В подобен ред на мисли, припомняме всяко едно от любопитните заглавия в най-красивите дизайнерски визии в ролята на придружаващ пример, а освен това, като много добър бонус, акомпанираме всичко това и с кратък, но задоволителен шопинг, допълнение към вече случилото се откъм страхотни кадри, изключителни лъскави материи, щраусови пера и декорации.

Докато пък разглеждаме темите, под чиито влияние ще измине целият предстоящ есенно-зимен сезон, започваме подготовката за модния маратон, наричан още седмици на модата. Този петък стартираме с първа локация Ню Йорк, а след това продължаваме с Лондон, Милано, за да завършим подобаващо в Париж с целия блясък, на който дизайнерите, а и стрийт стайл ентусиастите, са способни. Отразяването на случилото се в първите два дни на нюйоркската седмица предстои още през следващия понеделник, а дотогава, за да сме наясно откъде по-стилните show-goers черпят вдъхновение за визиите си, хвърляме по още едно око на случващото се в редовете по-долу:

Есен/Зима 2019-та: Модерната буржоазия

Есен/Зима 2019-та: "Падам си по цветове"

Есен/Зима 2019-та: Рамо, на което да поплачеш
Пазарувай сега, ще плачеш по-късно!

Есен/Зима 2019-та: Кожата е новият деним

Есен/Зима 2019-та: Ти си #TъмнаРоза, ти си крем, ти си щастие за мен!
Ти си #ТъмнаРоза, ти си крем, но шопингът е щастието за мен!

Есен/Зима 2019-та: Сезон, британски като туида
Туидът ни британски, шопингът ни онлайн

Есен/Зима 2019-та: Ще хвърчи перушина...

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.