Следва

Големите любовни истории: Лейди Ди и Lady Dior

Есен/Зима 2019-та: Daylight Disco

ТЕНДЕНЦИИТЕ ЕСЕН/ЗИМА 2019

All fashion преди 4 години

Пайетите, подобно на перата, са основен, ако не и задължителен елемент при парти облеклото за почти всеки есенно-зимен сезон, затова и присъствието на малките блестящи дискове остава неоспоримо и за предстоящия такъв.

Облечени от глава до пети, подобно на Alexandre Vauthier, Giorgio Armani и Michael Kors, пайетите са абсолютна необходимост, говорейки за разточителното и стилово издържано парти облекло. В подобни конфигурации силуетът следва да отговаря по дързост на пипкавата декорация, тук превърнала се в основа. С примери взети директно от котешката пътечка, това изглежда по следния начин - шорти с предизвикателна дължина и комплиментиращ ги блейзър; свободна миди рокля с дълбока цепка и асиметрия в горната част; или облечени заедно слим черна макси рокля и придружаващо я елече за нестандартна, но изключително добре работеща визия.


Alexandre Vauthier


Рапсодия в синьо от Giorgio A
rmani

Това обаче е само един от възможните маниери за стилизиране на материята този сезон. Любопитни интерпретации идват от Celine (#5 в галерията горе), Isabel Marant (#8) и Chanel (#3), според които пайетите са повече от естествен избор за ежедневно облекло. Съгласяваме безропотно с казаното и взимаме назаем стилистични идеи от големите в модата, звучащи така - златният блейзър подхожда прекрасно на миди полата и високите кафяви ботуши, докато вталеният черен топ се съчетава оптимално с бели палацо панталони с висока талия; или обратното - пайетено миди с интересен топ и висок ботуш.


Бродуей, Studio 54 и РOP културата през призмата на Michael Kors


Есен/Зима 2019-та: Believe me, I know I am a Disney princess

Есен/Зима 2019-та: Сезон, британски като туида

Есен/Зима 2019-та: Ти си #TъмнаРоза, ти си крем, ти си щастие за мен!

Есен/Зима 2019-та: Кожата е новият деним

Есен/Зима 2019-та: Рамо, на което да поплачеш

Есен/Зима 2019-та: "Падам си по цветове"

Есен/Зима 2019-та: Модерната буржоазия

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.