Следва

Отслабването е възможно. Само с чифт идеално скроен деним

Февруари ще ухае на Marni

Добри beauty новини! Най-накрая от централата на италианската модна къща Marni съобщиха, че през февруари...

Body преди 11 години

Добри beauty новини! Най-накрая от централата на италианската модна къща Marni съобщиха, че през февруари догодина първият им парфюм вече ще е факт. Като истински фенове на бранда и познавайки спецификата на неговите смели и различни от всичко дизайни, смеем да сме сигурни, че ароматът ще е нещо като превъзходен.
Парфюмът ще излезе от производство като част от парфюмното портфолио на Аramis Designer Fragrances, част от групата Estee Lauder.

Съвсем нормално е да си зададем въпроса какъв ще е първият Marni, т.е. на какво ще ухае. “Парфюмът отразява модата на Marni, естествено”, казва Консуело Кастилиони, творческият директор на Marni. Именно тя беше и движещата фигура около успешната колаборация на бранда с масмарката H&M през пролетта. 

“Понеже е парфюм, той определено ще е супер индивидуален. Няма да прилича на никой друг. Това е аромат за жената, която се облича заради самата себе си, която не следва сляпо тенденциите, но е достатъчно уверена, дори леко ексцентрична."



Шишенцето също със сигурност ще е много Marni, защото за него знаем, че е вдъхновено от стара бутилка, намерена от Кастилиони на един бит-пазар преди 20 години. Силуетът е абсолютно различен от обичайните парфюмни флакони, просто твърде дизайнерски: “Исках нещо традиционно, което трае дълго във времето, като дрехите, които правим, и които могат да се носят сезон след сезон. Опаковката също не е "сезонна". Тя отразява нашата концепция - да я искате за дълго, да държите да я запазите. Върху нея ще има точки, както и игра с пропорциите при капачката. И двата елемента са важни и при нашата мода", добавя Кастилиони.

Вероник Габай-Пински, Президент на Aramis, добавя: “Marni е дискретната увереност. Ароматът носи същото послание."

Парфюмът на Marni е поредната колаборация на Estee Lauder след тези с Donna Karan, Michael Kors, Ermenegildo Zegna, Tory Burch, Tommy Hilfiger и Coach и очаквано ще е събитието на парфюмерийния небосклон в началото на идната година.
 

More Body