Следва

Trend report - Бургундско

Какво ще носят тази есен известните: ТВ водещата Мария Андонова

Петият гост в тази поредицата, публикувана всеки понеделник на страниците на ViewSofia, е Мария Андонова...

All fashion преди 11 години

Как възприемат една или друга тенденция, как ще я интерпретират чрез личното усещане за стил, какво са си взели от лятото в есента или какво никога не им е достатъчно, споделят в кратки, но завладяващи редове някои от най-известните медийни лица.

Петият гост в тази поредицата, публикувана всеки понеделник на страниците на ViewSofia, е Мария Андонова, водещ на публицистичното лайфстайл предаване Денят отблизо по БНТ1, обявена по-рано в класация на ViewSofia за едно от 10-те най-елегантни телевизионни присъствия в българския ефир

Черен кожен панталон, копринена риза, кашмирен пуловер с анималистичен принт, обувки с връзки Оксфорд, палто от цветна кожа с косъм... С удоволствие бих махнала палтото от цветна кожа, а обувките „Оксфорд” може ли да задържа завинаги?! Копринената риза може да ми потрябва, но на друго място, така че си оставам с кожения панталон, пуловера и обувките, защото ТАКА МИ ХАРЕСВА.

От лятото в есента ще пренеса само... Гумените си ботуши... те са ми любими... мога да си шляпам по локвите по всяко едно време на годината.

Обувките, които ще са ми достатъчни за тази есен, са... О, обувки никога не са ми достатъчни. Те са ми слабост.

Цветовете, в които се виждам облечена през новия сезон, ще бъдат... Кафяво, маслено зелено.

Това, което нямам търпение да си купя вече... Електронен четец за книги. Нямам търпение да си нося библиотеката в чантата.

Последната ми онлайн покупка беше... Последната ми онлайн покупка бяха дрехи от Англия.

Харесвам винтидж тенденцията, която все още е модерна. Пасва ми. Комфортна ми е. Има израз и лице, което ми допада.

Най-старата дреха, която имам в гардероба си и все още нося... Тревисто зелено кожено манто, в което съм влюбена и с което ми е трудно да се разделя.

Пазарувам предварително/в течение на сезона, защото... Пазарувам в течение на сезона... нямам време да съм толкова далновидна...имам куп други неща на главата си.

Тази есен със сигурност не бих носила... 
Всичко бих носила стига да ми отива... така или иначе стилът на фолк певица ми е далечен и със сигурност никога няма да ме видите така.

Синя спирала и червило вамп не присъстват в несесера ми с гримове, защото съм друг типаж, обичам естественото, не го търся умишлено.

Реших да запазя/променя цвета/дължината на косата си, защото... Запазвам косата си, защото ми е удобна, защото не отделям два часа нито във фризьорския салон, нито пред огледалото, за да я приведа в нормален вид. Времето ми е скъпо, а суетата е чудесна, стига само да бъда в рамките на допустимото, нали?

Виж още: 
Какво ще носят тази есен известните: Ива Екимова
Какво ще носят тази есен известните: Николета Лозанова
Какво ще носят тази есен известните: Жени Калканджиева
Какво ще носят тази есен известните: Антония Петрова

More All fashion