Следва

Златният германец Thomas Gold пристига у нас за първи път

Сентиментал Суингърс празнуват втората си годишнина

В момента дамите работят по предстоящия празничен концерт. Вторият рожден ден на елегантната формация...

Music преди 11 години

За втория си рожден ден феите на суинга Сентиментал Суингърс ще си подарят нов видеоклип. В седмицата на най-трескава подготовка за голямото събитие, Вера, Деси и Рони включиха още един сериозен ангажимент – заснемането на първото им видео. Клипът ще бъде към сингъла на триото „Unemployed Lovers“, който излезе през лятото тази година.

Когато стане готов, видеоклипът на Сентиментал Суингърс ще бъде представен със следващото интересно и концептуално събитие. В момента дамите работят по предстоящия празничен концерт. Вторият рожден ден на елегантната формация, който ще се случи под мотото Friday Night Fever, ще бъде отбелязан на 9 ноември в Sofia Live Club в задължителната компания на Михаил Йосифов Секстет. Концертът ще започне в 22:00 с раздвижващия сет на диджейското дуо The Smugglers Collective.

Суинг рожденичките ще се качат на сцената в 22:30, за да дадат старт на големия празник, който ще бъде посветен на танците. Освен неизменният суинг с техния отличителен звук, Сентиментал Суингърс подготвят и изцяло нов репертоар за петъчната вечер с повече рокабили, буги вуги и туист. В името на танците, които ще бележат 9 ноември в Sofia Live Club, трите дами усърдно поемат насоките, уроците и идеите на хореографа си Явор Кунчев, заедно с който се подготвят за Friday Night Fever.

Този път костюмите и прическите на Вера, Деси и Рони ще са в стилистиката на 50-те и 60-те и са създадени специално за предстоящото шоу. За всички, които искат да се придържат най-точно до дрес кода на събитието и да се въплътят в герои от онова време, фокусниците от Арлет ще отворят вратите на клуба в 20:30 и ще направят най-красивите прически на гостите, които се появят в Sofia Live Club преди старта на събитието. Нещо повече – някои от посетителите на концерта ще си тръгнат със специални подаръци по случай втория рожден ден на Сентиментал Суингърс.

Билетите вече са в предварителна продажба в мрежата на Eventim на цена от 12 лв., а в деня на събитието ще бъдат 15 лв.

More from View Sofia

More Music