Следва

DermaVita събра свои почитатели на прием в Шератон. Темата - млада кожа с Exilis.

Какво ново - Летисия Каста и Ноа Милс и тяхната Голяма италианска сватба за Dolce & Gabbana

В чест на 20-годишнината от създаването на ароматите с марката Dolce & Gabbana, Доменико Долче и Стефано...

Body преди 11 години

В чест на 20-годишнината от създаването на ароматите с марката Dolce & Gabbana, Доменико Долче и Стефано Габана създадоха два нови класически аромата - Dolce & Gabbana Pour Femme и Dolce & Gabbana Pour Homme.

Вдъхновените, съвсем естествено, от любовта на двамата съдружници и успешен творчески екип към сицилианската култура, храна, красота и пътуване парфюми ще бъдат пуснати в продажба още този месец.



Кампания, в която взимат участие спиращите дъха Летисия Каста и Ноа Милс, е заснета от Марио Тестино в малко селце в Южна Италия, а зад нейната история стои любов, страст, скандали и вълнение - типично по италиански. Накратко тя е една секси приказка, която жадува за Dolce & Gabbana.







Тесните италиански улички, сградите с великолепна барокова архитектура, изключително красивото средиземноморско крайбрежие, правенето на любов под звуците на "La città" от Мина - най-големият и най-обичан глас в историята на италианската музика, са само фонът на смесицата от чувственост и любов, страст и свещеност - два паралелни свята, в които емоцията от сватбеното тържество се превръща в приставане на истинския живот!


 

More Body