Следва

Какво ново - Versace и певицата M.I.A със съвместен проект

Всички носят - новата великолепна чанта на сезона La Rue bag на Nina Ricci

Маниашката чанта е вещ притегателна и омагьосваща. Разпознаваме два типа мания - тази по класическите...

All fashion преди 11 години

Маниашката чанта е вещ притегателна и омагьосваща. Разпознаваме два типа мания - тази по класическите модели, надживели пространство, време и всякакви фешън бури и моментни "величия", които обаче привличат страстно до степен на невъздържаност. Пример за първата мания са Chanel 2.55 или Birkin, примерите за втората са многобройни, което не ги прави маловажни, и в чиито редици попада днешното ни вдъхновение.
Добрата чанта трябва да е удобна, но и шик, модерна, но и класическа.

Лесно ли се открива такова нещо? Не. Но когато я намериш, я държиш в ръцете и сърцето си, докато подплатата се разкъса, неспособна да понесе повече любов.

Целият този увод беше с една единствена цел - да обясни моментното ни увлечение по Нейно Величество Новата Разкошна Чанта на Сезона, защото не е просто увлечение, а много повече. Обикнахме този аксесоар и сме сигурни че при внимателен поглед ще споделиш страстта ни мигновено.

Името й е La Rue bag, а подписът е на Nina Ricci.







La Rue означава Улица, както знае всеки, привлечен от френския магнетизъм по една или друга причина. Дизайнът е на Peter Copping, а общото звучене е като женствена и нежна версия на добрата, стара докторска чанта.

Меки дръжки, солиден обем, дискретен блясък, прелестни цветове. Огромна достатъчно, което я прави велик приятел на всяка жена, защото, да си признаем, клъчът е хубаво нещо, но е далеч от важните ежедневни необходимости, който задължително разнасяме наоколо.


Кейти Холмс, Оливия Палермо


Кайли Миноуг, Сара Джесика Паркър

Аксесоарът се оказа мигновено припознат освен от нас, още от куп знаменитости, известни с добрия си вкус. Кейти Холмс си я взе в кафяво, Сара Джесика Паркър - в пепел от рози, Оливия Палермо - също в бледо лила, Кайли Миноуг - в класическото черно.
 

More All fashion