Следва

Weekend to-do list - Красота с коприва

За прекрасните кожа, коса, нокти - Solgar Skin Nails And Hair Formula

В момент на адаптиране към студените месеци грижата за прекрасния вид на кожата, ноктите и косата, или...

Body преди 11 години

В момент на адаптиране към студените месеци грижата за прекрасния вид на кожата, ноктите и косата, или основните белези на красотата, е приоритет номер едно след покупката на хубаво кашмирено палто.

От калейдоскопа с продукти на козметичния и фармацевтичния пазара представяме една уникално добра формула, осигуряваща хранителни вещества, които не могат да бъдат доставени на тялото отвън.

Solgar Skin Nails And Hair Formula помага за набавянето на колаген и кератин, основните градивни елементи на косата, кожата и ноктите, който намалява обикновено с възрастта. 

Съдържащото се във всяка таблетка MSM (метилсулфонилметан) осигурява здравина на косъма и нокътя, както и необходимата хидратация за по-голяма еластичност на кожата.

Компанията производител Solgar e oснован през 1947г. в Ню Джърси, САЩ и днес е водещ световен производител на хранителни добавки. Портфолиото на марката съдържа повече от 450 продукта, които се разпространяват в над 50 държави по света. В основата на философията на компанията се крие убеждението, че насърчаване на пълноценното хранене е важна част от здравословния начин на живот. Solgar е посветен на качество, науката и почтеността и предлага високочествени хранителни добавки, базирани на научни изследвания. Строгите производствени стандарти и безкомпромисния контрол на качеството правят марката най-ефективния специалист в областта на хранителните добавки в света.

От Skin Nails And Hair Formula се приема по една таблетка дневно по време на хранене и е подходяща дори за крайните вегетарианци, защото съдържа освен MSM (метилсулфонилметан), също и червени водорасли (L corallioides) на прах, витамин С, Л-лизин (Л-лизин хидрохлорид), Л-пролин, цинк и мед. Не съдържа захар, сол, жито/пшеница, мая, соя, глутен, млечни продукти, консерванти; изкуствени оцветители и овкусители.



За удобство се предлагат и специални опаковки, които лесно влизат в дамската чанта и се затварят плътно за сигурност на таблетката младост. 

Ще го намерите в аптеките! 
 

More from View Sofia

More Body