Следва

12 ноември, понеделник - Дейзи Лоу

Седмичен ХОРОСКОП - 12 - 18 ноември

Бивш модел, американска филмова актриса и дизайнер, тя е жената 3 в 1, родена в Спрингфилд, Масачузетс...

Astro преди 11 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Предстои ти много интересна седмица. Пред теб се откриват нови хоризонти и възможности! Но най-вече, това е период за нови открития и познания, за постигане на мъдрост. В този период ще имаш възможността да научиш тайни, да подредиш мислите си и да разбереш как е устроен света. Добре ще се развиват всички отношения, тъй като лесно ще можеш да разбереш истинските замисли на всеки, както и към какво ще доведе твоята комуникация. Сега е добре да правиш прогнози, да подготвяш някаква дейност и да кроиш планове.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Обърни специално внимание на събитията през тази седмица, те ще имат дълготрайни последици. Седмицата е благоприятна за теб и е добра за всякакви начинания. В този период в теб се събужда диктатор, а това е добре за постигне на цели и прокарване на собствени идеи, но може да се отрази негативно на личния ти живот. Въпреки способността да влияеш на другите, може да не се възползваш от нея в личните отношения, поради нежелание да правиш каквото и да е. В този случай може да се отдадеш на волята на съдбата, доверявайки и` решението на всички важни въпроси.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Трябва да се движиш повече – изпълнен си с енергия, и ако не я изразходиш, може да възникнат проблеми с твоето физическо и психическо здраве. Подходящи са всички занимания със спорт, игри на открито, но ако това не изглежда привлекателно за теб, избери нещо друго. Например, разхождай се повече. Или по-често танцувай - това също ще повдигне настроението ти, особено ако отидеш в клуб с приятна компания.

РАК 22.06 – 23.07

Активно начало на седмицата, буквално ще се стремиш да влезеш в бой. Пред теб се откриват много възможности и ако направиш правилните ходове, то събитията от тази седмица ти обещават добър успех или поне значително приближаване към заветната цел. Проблемът ще се състои в това, че в главата ти ще се появят различни идеи и планове. Всички те ще бъдат добри и всички ще заслужават внимание, но да се заемеш едновременно с тях няма да успееш, ще трябва да направиш своя избор. Точно тук се крие и цялата сложност.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Очакват те големи промени в личния живот. За съжаление, на този етап, трябва да се отървеш от стари, отживели отношения. Този процес може да бъде болезнен, но е необходим. Спадът на емоционалните сили, затварянето в себе си, ще ти позволи да обърнеш внимание на вътрешния си свят. Силно ще бъде желанието да не правиш нищо и да се заемеш със самоутешение, но ако направиш малко усилие, ще можеш да да подредиш мислите си и за в бъдеще да подхождаш съвсем различно към живота си.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Твоето душевно състояние през тези седем дни е твърде вероятно да не бъде толкова стабилно. Необходимо е да се погрижиш за доброто си настроение и да щадиш нервите си. По-малко внимание обръщай на това, което се говори около теб – клюките и сплетните, сега може да бъдат като истинска отрова за теб. Търси ежедневни поводи за радост – радвай се като дете на всеки „незначителен” миг в живота.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Както се казва всичко е суета и угнетение на духа. Събитията през тази седмица по някакъв начин ще бъдат неблагоприятни. Макар че пред теб се отворят нови хоризонти, ще има къде да се развиваш и стремиш, пътят не е толкова гладък, колкото изглежда първоначално. Множество дребни светски дела, разногласия и взаимното неразбиране непрекъснато ще ти пречат да постигаш целите си. В тези дни ще можеш да контролираш емоциите си, което ще ти позволи да не се „разкиснеш” в трудните моменти.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Бъди внимателен в своите мисли и изказвания, а към края на седмицата и в действията си. Рискуваш да надцениш своите възможности, или възможностите на другите хора. Тази седмица ще имаш добро разположение на духа, но то може да ти попречи в постигането на поставените задачи, особено ако те са свързани с други хора. Най-важните начинания е по-добре да отложиш за края на седмицата, когато и настроението ти ще бъде подходящо и външната среда ще допринася за активни действия.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

В началото на седмицата - емоционален спад. Животът ти не е толкова лош, колкото изглежда, просто трябва да намериш сили в себе си, за да се огледаш и сам да се убедиш в това. В средата на седмицата ще можеш да удържиш емоциите си, да се освободиш от надвисналата умора и апатия и да се заловиш за работа. Особено голям заряд с енергия ще получиш към края на седмицата, когато ще се появят и нови идеи и планове за живота. Комбинацията от емоционални и физически сили ще ти помогне най-много в личен план.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Тази седмица се старай да избягваш всякакви спорове, пререкания и разправии. Всеки, дори и най-малкия конфликт може да доведе до продължително изясняване на отношенията, а това в никакъв случай не трябва да се допуска, в противен случай няма да можеш да постигнеш стабилност. Иначе, доста гладка седмица.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Обърни особено внимание на личния си живот. Не, че те очакват някакви проблеми през тази седмица, напротив всичко ще бъде по много и дори в излишък. Съществува риск отношенията да се пренаситят с този радостен и приятен живот и след това да започнеш да се оглеждаш настрани. Ние не винаги оценяваме това, което имаме, опитвайки се да притежаваме повече или просто нещо ново. Отдели време не само за удоволствия, но и за размисъл върху смисъла на живота и сегашните отношения, за тяхното място и роля в живота ти.

РИБИ 20.02 – 20.03

Дълбочината на емоциите ти през тази седмица ще бъде с доста практичен характер. Ще бъдеш в състояние да използваш своите познания за мислите и чувствата на хората в своя полза. Благоприятен вариант – ако се заемеш с платени консултации, а неблагоприятен – игра с чуждите емоции, заради собствени егоистични цели. Дали ще помагаш на хората или обратното - ти решаваш, а резултатът и понататъшните събития ще зависят от този твой избор. В края на седмицата са възможни конфликти.



Бивш модел, американска филмова актриса и дизайнер, тя е жената 3 в 1, родена в Спрингфилд, Масачузетс. И е безкрайно секси, а това, че е на 37г. я прави още по- божествена. Подготвили сме ти 10 любими факта за прекрасната Севини, която между другото е зодия скорпион!

Виж още коя е Клои Севини в 10-те ни много любими факта за нея>>
 

More Astro