Следва

Челядинки в масло и с ароматни подправки

Ден VIII: Спечели книгата “1Q84” на Харуки Мураками

В специално каре Подаръци на месеца всеки ден ще имаш възможност да... 

All About Life преди 11 години

В специално каре Подаръци на месеца всеки ден ще имаш възможност да се регистрираш с email, години, адрес и трите имена за една от десетте страхотни награди, които ще обявяваме от първия работен ден на новия месец до десетия, а в следващите десет работни дни, ще публикуваме имената на спечелилите.

10 подаръка, напълно неочаквани или такива, за които си мечтал, сред които луксозни козметични продукти, ваучери за пазаруване, процедури за разкрасяване, чифт великолепно бельо, вечеря в луксозен ресторант, последен модел телефон, незабравим уикенд в хотел, билети за най-страхотните концерти - всичко това всеки месец на страниците на ViewSofia за 10 от всички регистрирали се читатели.

Какво трябва да правиш - да следиш ViewSofia всеки ден, където на начална страница в най-дясното каре, ще представяме твоите подаръци. Просто влез, и прочети какво се иска от теб, за да имаш шанс!

За да се регистрираш за този от подаръците на месец Ноември на ViewSofia, напиши мейл със заглавие името на наградата, за която играеш. Изпрати на [email protected] трите си имена, години, местоживеене и точен адрес, плюс телефон и следи дали и какво си спечелил във втората половина на месеца.

За всеки подарък играеш отделно, написвайки името му като заглавие на писмото!  

More from View Sofia

More All About Life

Написаните желания се сбъдвали. Вижте как да изпратите писмото си до Дядо Коледа

All About Life преди 3 дни

Една от най-обичаните традиции по коледните празници е свързана с писането на писмо до Дядо Коледа. Деца от всички възрасти нетърпеливо описват мечтаните подаръци, а възрастните с носталгия се връщат към топлите и радостни спомени, когато с вълнение и старание са изброявали желанията си за това какво искат да открият под елхата