Следва

McQueen в детайли - 2 минути в бекстейджа на шоуто пролет-лято 2013

Известните посрещат Maison Martin Margiela за H&M в България

В стара къща в центъра на София, напълно издържанo в стилистиката на H&M, за да се запознаят ексклузивно с...

Fashion преди 11 години

В стара къща в центъра на София, напълно издържанo в стилистиката на H&M, за да се запознаят ексклузивно с ключовите модели на Maison Martin Margiela, пресъздадени заедно с шведския моден бранд в колекцията RE-EDITIONS, вчера вечерта на елегантно парти се събраха стилисти, главни и модни редактори, светски личности и блогъри. 

Актрисите Елена Петрова и Диана Любенова, DJ Мартен, Сантра и Алекс Раева бяха само част от гостите на събитието по повод старта на колекцията, която официално ще видим в продажба другата седмица. И, разбира се, да се запознаят отблизо и набележат следващата си голяма покупка, на събитието дойдоха още и модните блогъри Мира Гюлева и Вероника Благоева, модният редактор на Elle Антония Йорданова.

Любопитството ни кой какво точно ще си купи не спря да ни изяжда отвътре по време на цялата вечер, заради което поразпитахме това-онова някои от най-инетресните гости:

"Любимото ми нещо от колекцията е oversize панталонът и бих го носила всеки ден и навсякъде." - сподели с нас Антония, която не скри, че би се радвала много, ако някоя от следващите колаборации с марката е с ETRO, например или MOSCHINO. "Представям си тази колекция да е пълна с някакви супер свежи неща и особено аксесоари за пролетта." - каза още тя.



Блогърката Мира Гюлева също не остана безпристрастна и заяви категорично, че фаворити са й пуоверът с oversized ръкави и чантата candy bag в сребристо.

"Чантата бих носила вечер, а пуловера - във вид на рокля през деня на работа или на среща с приятели. Относно бъдещите колаборации на H&M силно се надявам някой ден те да обединят сили и с Burberry, които ужасно много обичам."

Чантата candy bag в сребристо обаче се оказа любима не само на Мира, а и на Елена Петрова, която се появи под ръка с клъча още в началото на вечерта. Обута в елегантните обувки с невидими платформи и носеща аксесоари  от същата колекция, къдрокосата актриса, макар и леко дистанцирано и хладно, не скри пред нас, че харесва всичко на шведския бранд, както и тази колаборация.



Е, видяхме ги, и смеем да твърдим, че всичко с етикет Maison Martin Margiela за H&M е това, което наричаме истинския фешън.


Сантра и Алекс Раева


Колекцията Maison Martin Margiela with H&M ще се продава от 15 ноември в 230 магазина по цял свят, включително H&M Сердика Център.
 
Виж още:
Звездите в Maison Martin Margiela за H&M. Или голямото нюйоркско парти снощи
 

More Fashion