Следва

Българските блогъри за ViewSofia: Art and History by Ивелина Сакалийска

Какво ще носят тази есен известните - стилистът Августина Маркова-Тути

Как възприемат една или друга тенденция, как ще я интерпретират чрез личното усещане за стил, какво са си взели...

All fashion преди 11 години

Как възприемат една или друга тенденция, как ще я интерпретират чрез личното усещане за стил, какво са си взели от лятото в есента или какво никога не им е достатъчно, споделят в кратки, но завладяващи редове някои от най-известните медийни лица.

Шестият гост в тази поредицата, публикувана всяка седмица на страниците на ViewSofia, е Августина Маркова-Тути - един от най-известните родни стилисти, чиято работа сме гледали по кориците на Grazia, в тв шоуто "Модерно", освен това Тути е и стилист на много от клиповете на поп-фолк певиците Анелия и Преслава. 

Черен кожен панталон, копринена риза, кашмирен пуловер с анималистичен принт, обувки с връзки Оксфорд, палто от цветна кожа с косъм… Бих избрала да оставя черен кожен панталон, копринена риза, обувки с връзки Оксфорд, защото така ще се чувствам удобно и модерна. Панталоните и ниските обувки преобладават в личният ми гардероб, те ми дават свобода на движение в забързаното ми ежедневие. От друга страна кожата е една от най предпочитаните материи за този сезон.

От лятото в есента пренесох само…Кецовете си.

Обувките, които ще са ми достатъчни за този сезон… Обувките са от нещата, за които винаги ще има място в гардероба ми. Никога не са ми достатъчни.

Цветовете, в които се виждам облечена през новия сезон, са… Черно/бяло в комбинация с много ярки цветове като оранжево, червено, жълто, синьо и т.н.

Това, което нямам търпение да си купя вече…, са едни щури обувки с отсечен ток от колекцията на Margiela за H&M.

Последната ми онлайн покупка... няколко гумени гривни имитиращи бодлива тел.

Най-старата дреха, която имам в гардероба си и все още нося е... черно кожено яке, което имам от 3 години.

Пазарувам в течение на сезона заради непрекъснатото разнообразие от стоки, които предизвикват интереса ми. А и естеството на работата ми е такова, че всеки ден съм подложена на изкушения.

Тази есен със сигурност не бих носила... кожено палто с дълъг косъм и дрехи с висока талия, защото не са подходящи за моя тип фигура.

Синя спирала и червило вамп не присъстват в несесера ми с гримове, но бих си сложила за Halloween.

Реших да запазя дължината на косата си, защото така се чувствам по женствена, същевременно дължината ми позволява да съм с омбре ефект.

Виж още: 
Какво ще носят тази есен известните: Ива Екимова
Какво ще носят тази есен известните: Николета Лозанова
Какво ще носят тази есен известните: Жени Калканджиева
Какво ще носят тази есен известните: Антония Петрова
Какво ще носят тази есен известните: ТВ водещата Мария Андонова
 

More All fashion