Следва

Награда #8: Книгата “1Q84” на Харуки Мураками

Дизайн за вдъхновение - В цвят на лимони и море

В двете спални лежат легла от началото на 19 век, големи и приласкаващи, застлани тематично с покривки в синьо...

All About Life преди 11 години

Бялата къща с цвят на лимони и море се нарича Capri Suite - модерен курортен хотел само с две спални, който се намира в старинна вила от 17 век в Анакапри на италианския остров Капри. Великолепният интериор, дело на архитектурното студио Zetastudio, е толкова прелъстителен именно защото е смесица от съвременен дизайн и автентичното масивно каменно строителство - истинско пътешествие във времето.

В двете спални лежат легла от началото на 19 век, големи и приласкаващи, застлани тематично с покривки в синьо жълтата гама, каквато е основна в къщата, със собствени баня и тоалетна, обзаведени с модернистични аксесоари.

В Capri Suite всичко е лукс. Дори това, че закуската се сервира по всяко време на деня, или когато клиентът пожелае, а за обяд и вечеря има възможност за наемане на персонален готвач. Освен тези скъпи и разглезващи посетителите екстри, се предлагат и още разходки с лодки, шопинг турове и всякакви прищевки, независимо от какво естество.

Ако си развълнуван за каква сума ще ти се предложи всичко това, виж в сайта на хотела, но пък гледането и идеята, от която да се инспирираме за цвят, разположение или декорация на новата къща, са абсолютно безплатни: 



















 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.