Следва

Филе с гъби, мащерка и сладко вино

27 ноември, вторник - Риана

Риана не спира да бъде шик, където и да отиде. Барбадоската красавица сложи край на мини-турнето си 777 в Ню Йорк и реши да отдаде необходимата почит на неуморните си фенове...

All About Life преди 11 години

Риана не спира да бъде шик, където и да отиде. Барбадоската красавица сложи край на мини-турнето си 777 в Ню Йорк и реши да отдаде необходимата почит на неуморните си фенове в Best Buy Theatre.

За срещата си с тях тя беше заложила на тоалет, типчно в неин стил, кожен ансамбъл от пролетната дамска колекция на Damir Doma за 2013-та, отличаващ се със силно повлияната от мъжката мода кройка.

Харесахме съчетанието, което тя бе допълнила с причудлива кожена шапка и слънчеви очила. Смело и доста екстравагантно решение, което обаче, допълнено с масивното златно колие от Chanel, стилни обувки на ток от Manolo Blahnik и аленочервените й устни, направо ни хипнотизира.

Виж всички в Календар на стила     

More All About Life

Наречи го грил майстор и ще ти приготвя наденички цял живот

All About Life преди 6 дни

Привет, онлайн читателю. Аз съм Камен и вече 10 години съм призван да бъда истински грил майстор на приятелската ми компания. Ако трябва да бъда честен, тази титла изобщо не ми тежи и изобщо не ми е трудно да се подвизавам на това поприще. Но защо това е така - ще разбереш след минутка.

Кучето е мое! Споделеното попечителство над любимците след развода

All About Life преди 1 седмица

Когато се омъжих, най-накрая разбрах какво е безусловната любов - благодарение на моя булдог. Бях безнадеждно отдадена на това пухкаво, набръчкано кученце, откакто го взехме у дома месец след сватбата ни. Всичко, което правеше Чарли, ме радваше: мърдането на дупето му, начина, по който се плъзга през кухнята, за да облизва трохите по пода, настойчивостта му да гризе стените на апартамента ни.