Следва

Бен Афлек стана шоумен на годината

BUCIE - PRINCESS OF HOUSE

Тази изключителна млада дама от Южна Африка има... 

Music преди 11 години

Вокалистката на Black Coffee, гласът на изключително успешните „Turn Me On“ , "Superman" и "Your Kiss" идва за специален лайв на 7 декември в Culture Beat.

Тази изключителна млада дама от Южна Африка има всичко; автентичен чар и вокални умения, забележителна визия и пленително поведение на сцената, тя е секси, а нейният сладко мощен глас ще ни оставят безмълвни и ще запалят сърцата и телата ни...

Bucie е новото бижу на южноафриканската музикална индустрия, тя принадлежи към малцината певици, родени да бъдат "Дива".

Последният и албум, „Princess of House“, излезе август месец миналата година и е с познатото за BUCIE звучене, като за пореден път утвърждава нейното присъствие в музикалната индустрия. Компилацията е в стил соулфул хаус, соул, афробийт и r&b, a в кредитите присъстват имената на Zakes Bantwini (Do You), Bongani Nchang (Malaika), Abicah Soul, Black Coffee и много други гиганти на хаус сцената.

Музикален съпорт на BUCIE ще бъдат: Magnetik Musik екипажа – Dj ilko и George Quest, Dj Jijo oт JazzProfilactika и Ihou oт MindVision. Тези момчета доставят само качествен Deep и Soulful House, Soul, Afro-Beat и R&B, последователно и непретенциозно, защото за тях музиката винаги е на първо място!

Готови ли сте за това ?!! – BUCIE, Dj ilko, George Quest, Jijo и Ihou - под един покрив, само за една нощ...!

На 7-ми декември ни очаква поредната незабравима и магнетична нощ, благодарение на Sozopol Fest и Magnetik Musik. Елате заради музиката и се насладете на най-якото парти!

 

More from View Sofia

More Music