Следва

Скъп и елегантен Коледен подарък

Love Made Love - Красиви Коледни подаръци за момиченце

Коледният дух ни завладява все повече и повече с всеки изминал ден. Вече нищо не може да ни спре да разгърнем...

Shopping преди 11 години

Коледният дух ни завладява все повече и повече с всеки изминал ден. Вече нищо не може да ни спре да разгърнем фантазиите си за празнични подаръци, защото 25-ти декември е само след няколко дни.

Ние сме нетърпеливи, но малките принцове и принцеси очакват още по-силно нощта на Коледа, когато техният любим дядо с бяла брада и червен костюм ще сбъдне най-невинните им желания и мечти. А те искат всичко, искат онзи камион, който се управлява с дистанционно, искат куклата, на която се сменят памперсите, искат всичко, защото са любопитни, защото лесно се привлича вниманието им и защото са деца.

Същевременно една красива дреха, подарена на Коледа, освен че ще направи малките бонбони да изглеждат красиви в новата си опаковка, ще донесе безкрайно много радост на родителите.

Започваме със списък за малката чаровница, която ще стане истинска принцеса с дрехите на Love Made Love. Детското й личице ще блесне като лампичка на коледна елха, когато се преобрази, защото всяка жена знае, колко е хубаво да си добре облечен още от малък.

Ето защо ние сме твърдо „За” добре облечените малчугани и направихме своя избор от Love Made Love - първо за малките дами, после за сладките джентълмени. 

Ето какво да купиш на малката принцеса в най-чакания празник: 


Прелестна туника с принт на балерина с интересна кройка и лесно се комбинира с клин или дънки, цена 37 лв. 
Поръчай на lovemadelove.com


Много шик сако с декорация на реверите от черни розички, 65 лв. 
Поръчай на lovemadelove.com


Великолепна туника с голяма матрьошка на червен фон, която е освен много ефектна, е мека и удобна, 37 лв. 
Поръчай на lovemadelove.com


Ето точно тази малка прекрасна рокля я искаме и в 34 размер, моля! Обожаваме принта с Айфеловата кула на бял фон, 49 лв. 
Поръчай на lovemadelove.com


Черна тюлена пола за специалните тържествени моменти с мама и тате, 59 лв. 
Поръчай на lovemadelove.com


Манто от колекция „Париж” придава много чар на всеки тоалет на малката ви принцеса, която заслужава да притежава такава дреха, 69 лв.
Поръчай на lovemadelove.com


Черен панталон със сатенен колан и тънки сатенени кантове на крачолите са в перфектна комбинация с балетни пантофки, 49 лв. 
Поръчай на lovemadelove.com
 

More Shopping