Следва

Кампаниите: Giorgio Armani пролет-лято 2013

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Да му имахме белите зъби, чипия нос и нахалната усмивка на това красиво хлапе. Ромео Бекъм играе главната, и...

All fashion преди 11 години

Ромео Бекъм - новата звезда на Burberry

Да му имахме белите зъби, чипия нос и нахалната усмивка на това красиво хлапе. Ромео Бекъм играе главната, и съвсем обратното на статична роля в новото промо-видео на Burberry.

Кампанията е за Пролет/Лято 2013, а видеото, което се появи в мрежата за споделяне миналата седмица, е продължението на снимките, които бяха представени малко преди това, през декември, и са дело на Марио Тестино. Малкият Бекъм е толкова на място в клипчето, че категорично не можеш да му се разсърдиш, например за това, че е предвидимо да участва като рекламно лице на толкова брит бранд, какъвто е Burberry, бидейки дете на може би най-известната двойка на Острова. Просто хлапето е жестоко, не отстъпва, да не кажем, че изпреварва с майсторството на внушението си такива модни светила, като Кара Деливайн, Еди Кембъл и Шарлот Уигинс, както и Чарли Франс, Алекс Дънстан и Макс Рендел, стегнати в новите модели тренчове на марката. Стилен, макар и малък, изобщо страшно шик мъник /малкият мъж с романтично име е едва на 10/.



Иначе в колекцията, представена с видеото, виждаме доста много блясък наред с елегантните линии, присъщи на Burberry. Безспорно пълна с настроение пролетна колекция, за чиято пълнота допринася много широко усмихнатия и строен малък Ромео.

Кристен Стюарт за V Magazine



Кристен Стюарт е на корицата на новия V Magazine, както и в придружаващата сесия вътре в списанието и изглежда зашеметяващо. Хубавото е, че ефектът не е постигнат с твърде много привнесен блясък, тежък от-котюр или стилистични надцаквания. Напротив, мацката е великолепна, защото е напълно естествена. Само малко грим, добри дрехи в бяло и самата тя.





Актрисата е повече от интересна като излъчване и изпълнението на колегите от V Magazine само го доказва. Защото помним броя на Vanity Fair от лятото, когато същото това нежно и красиво момиче изглеждаше абсолютно неестествено в грамадните, богати рокли и умопомрачителни бижута, с които позираше в странни пози. Не по-малко красива, но много по-малко тя.

Така че признаваме истинското си удоволствие от тази приятна, обрана и достатъчно въздействаща работа. Все пак Кристен и в реалния живот изглежда точно като на кадрите и това я прави повече от очарователна. Бял топ с черен сутиен, Converse на краката, пусната небрежно коса. Актрисата е известна в гилдията като едно от най-небрежните и естествени присъствия, и точно това й качество е приятно уловено от стилистичния екип в този брой на американското модно списание.



Напоследък все по-упорито се говори за шансовете на младата Стюарт да получи номинация за Оскар тази година за участието си в On the road. Стискаме й палци, защото много я харесваме, а бялата рокля на Никола Геские за Balenciaga /преди дизайнерът да напусне фирмата, разбира се/ от сесията, бихме желали да видим отново на К-Stew, защо не и на подиума при получаване на наградата.

Виж всички кадри с Кристен за V Magazine>>

Силната кампания на Givenchy



Първият кадър от тази очарователна, сериозна и супер елегантна кампания, показахме преди време. На него Мариякарла Босконо и новородената й дъщеря позират в черно-бяло за рекламната кампания на Givenchy за пролетта и лятото на 2013. Трогателната снимка всъщност е една от многото, излезли от обектива на фотодуета Mert & Marcus - Мерт Алас и Маркус Пигот за целта на кампанията, стилист на която е Карин Ройтфелд. За Givenchy позират още Кейт Мос, Марина Абрамович, Хосе Мари Манзанарес и Джаред Бакхистер. Пълната версия на рекламната кампания на марката, заедно с работното видео, показваме тук и признаваме, че силно ни въздейства.



Авторите на рекламния сюжет всъщност продължават темата, заявена от дизайнера Рикардо Тиши през септември на модната седмица в Париж. На подиума тогава имаше орган, в залата ухаеше на тамян, а в дрехите подчертано присъстваха елементи от облеклото на църковните служители. Чисти и плавни линии в духа на творчеството на създателя на модната къща Юбер дьо Живанши, и датирани като естетика около 60-те години на миналия век, са отправните точки в темата. Героите на промо-кампанията демонстрират в кадрите лаконични комплекти, украсени с масивни яки от метал, скулптурни елементи, волани около шията и широки отвори отстрани. Идеята на цялата колекция се допълва от изяществото на избраната за кадрите естетична черно-бяла гама.

Виж всички герои във филма на Givenchy тук>>

Пролетта в само няколко сета - Аня Рубик носи най-важните



Едва началото на януари е, но силните модни издания на печатния пазар вече анонсират февруарските си броеве, силни по традиция след отминалата летаргия на следпразничния месец януари. Британският Elle избира Аня Рубик за мащабната си сесия през Февруари, превръщайки я в моден гид за предстоящия сезон. Синеоката полякиня обширно разказва в елегантни снимки какво ще се носи през пролетта и лятото, слагайки ударението върху знаковите артикули за сезона, избрани лично от дизайнерите, чиито имена са най-значимите в съвременната мода.

Именно отделните артикули, а не тенденциите, са пътеводната звезда за екипа на сесията в списанието и това е, което много ни хареса. Погледът ни към пролетта например няма да е пречупен през призмата на "рафинираната женственост от 50-те, в монохромност или в блестяща цветна кожа", а ще е в ракурса бюстие с пищна пола, възкресеното изобретение на Кристиан Диор, само че от ръцете на Раф Симънс или контрастен пуловер Tom Ford, изпълнен в ярко съчетание от черно и червено, или класически тренч Burberry, само че от кожа с металичен син блясък. И това е само началото!



Чрез страниците в изданието в паметта оживява почти всичко важно, видяно на подиумите през септември - бохемският шик на Еди Слиман, който извади и изтръска от прахта на архивите на Ив Сен-Лоран широкополите шапки, блузите с дантелени маншети и мъжкия смокинг; образът на гейша, наложен ни от Миуча Прада; еротичното внушение на Сара Бъртон с нейната мозайка от пчелни кутийки и всичко останали емблематични дрехи и аксесоари в гардероба за новия сезон.

Виж всички снимки на Аня Рубик тук>>

Божествена на 42 - Стела Тенант за NARS



Стела Тенант е сякаш вечна. Хубостта й е неувяхваща и на 42 години голямата дама на модния подиум от 90-те стана рекламно лице на последната кампания на козметичния гигант NARS. Което не е изненада всъщност - Тенант де факто не е слизала от подиума от старта на кариерата си до днес. Фина и изящна, Стела рекламира пролетната колекция цветове грим на марката, силно повлияни от модата на 90-те, с нейните нюанси и начин на гримиране. Носталгичните розово-лилави нюанси, силно подчертаните с молив очи, дебелите вежди се връщат в сценария. Не само внушението от онези времена обаче е дефинирало ангажирането на моделът в кампанията. Стела Тенант е просто прекрасна и ни кара да съжаляваме, че тук още няма NARS.

Камерата в бекстейдж видеото държи Франсоа Нарс, а новите сенки и моливи ще са на пазара в Щатите и Европа от 15-и януари.
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.