Следва

Лунна диета - фаза Новолуние - какво да правим следващите 24 часа

10 януари, четвъртък - Пикси Гелдоф

Забележителната със стила си британка Пикси Гелдоф се е осмелила да предизвика минусовите температури в...

All About Life преди 11 години

Забележителната със стила си британка Пикси Гелдоф се е осмелила да предизвика минусовите температури в Лондон тази седмица, облечена в пролетно-лятна пола, тип саронг, пънкарски тишърт с няколко отличителни дупки по него, кожено яке и оформила много красив педикюр.

Последният се показва от чифт сандали в сребърен цвят и на ток, изключителен тренд за следващия сезон.

Към целия британски дух в този зимно несъвместим, но много готин аутфит, Пикси е добавила и нова момчешки къса прическа - помним звездата с много руса коса с черни корениВиж всички в 
Календар на стила

More All About Life

Наречи го грил майстор и ще ти приготвя наденички цял живот

All About Life преди 2 дни

Привет, онлайн читателю. Аз съм Камен и вече 10 години съм призван да бъда истински грил майстор на приятелската ми компания. Ако трябва да бъда честен, тази титла изобщо не ми тежи и изобщо не ми е трудно да се подвизавам на това поприще. Но защо това е така - ще разбереш след минутка.

Кучето е мое! Споделеното попечителство над любимците след развода

All About Life преди 5 дни

Когато се омъжих, най-накрая разбрах какво е безусловната любов - благодарение на моя булдог. Бях безнадеждно отдадена на това пухкаво, набръчкано кученце, откакто го взехме у дома месец след сватбата ни. Всичко, което правеше Чарли, ме радваше: мърдането на дупето му, начина, по който се плъзга през кухнята, за да облизва трохите по пода, настойчивостта му да гризе стените на апартамента ни.