Следва

Editors' Choice - Базови неща от разпродажбите - какво ще си купим от голямото намаление на 2013

Симбиоза между музика и мода или Джорджия Мей Джагър за H&M

Едва ли можеше да има по-добър избор от дъщерята на Мик Джагър и Джери Хол за лице на новата колекция Rock’N’Roll Mansion на H&M...

All fashion преди 11 години

Едва ли можеше да има по-добър избор от дъщерята на Мик Джагър и Джери Хол - Джорджия за лице на новата колекция Rock’N’Roll Mansion на H&M, която ще е на пазара от този февруари.

Красавицата, която е истинско олицетворение на симбиозата между музиката и модата, застана пред обективите на фотографите и засне цялата кампания на щведския моден гигант в луксозно рокаджийско имение, заобиколена от китари, барабани и мотори.

Джорджия не пропусна да сподели, че обожава дрехите създадени от бранда, защото те напълно отразяват личния й стил: "Мисля, че музиката влияе на модата и това винаги е било така, при всички поколения. Музиката създава определено настроение и кара хората да се обличат според него. Мисля, че двете неща са силно свързани.

Доколкото аз - не мисля, че имам определен всекидневен стил. Обличам това, което ме кара да се чувствам добре. Един ден може да са прилепнали джинси, друг път – рокля и ботуши."





Джорджия, която става на 21 години този месец, за сега се е посветила на модната си кариера изцяло. "Наистина ми харесва това, което правя в момента. Все още съм твърде млада, така че ми е трудно да си представя какво бих правила след 10 години. Обичам фотографията и би било страхотно в бъдеще да се занимавам с това."

Виж още кадри от заснемането на фотосесията тук!



 

More All fashion