Следва

Петте любими парчета на AV (Вяра Атова)

Тони и Рут Колева със сингъл в подкрепа на деца в нужда

Тони и Рут Колева - дългогодишни посланици и лица на И АЗ МОГА - създават съвместен музикален проект "Break of Day" в подкрепа на I Can Too...

Music преди 11 години

Тони и Рут Колева - дългогодишни посланици и лица на И АЗ МОГА - създават съвместен музикален проект "Break of Day" в подкрепа на I Can Too.

Видеото към песента, реализирано безвъзмездно от целия криейтив и снимачен екип, ще бъде представено на 14.01.2013 (понеделник) от 19:00 ч. в столичния клуб Брилянтин.

Сингълът "Break of Day" е на норвежкия продуцент и китарист Мадс Хауге и на Тина Дико. (Мадс Хауге е автор на големия хит "Soulmate" на Наташа Бедингфийлд.) Нов и модерен аранжимент на парчето прави Светлин Къслев, известен в музикалните среди с безспорните си творчески успехи.



Видеоклипът към песента, със специалното участие на актьора Борис Георгиев, впечатлява с интересен и нестандартен сюжет. Идеята е на режисьорa Адриана Янкулова, зад камерата е операторът Петко Лунгов, а мейкингът - на фотографите Алксандър Осенски и Микаел Стефанов. Това е пореден проект, който успешният екип снима благотворително за И АЗ МОГА / I Can Too.



Мила Атева (дизайнер за Sassa Bjorg) предоставя своето ателие за снимките и прави стайлинга на участиниците, в екип с гримьорката Елена Гаврилова и коафьорите от Салон "Милен Василев".

Тони, Рут, създателите на видеото и I Can Toо, канят всички на премиерата на “Break of Day”, където гостите ще имат възможност да се насладят и на музиката на пианистa Краси Тодоров.

Премиерата е на 14.01 от 19:00 ч. в Клуб Брилянтин!


More Music