Следва

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Онлайн зареждане - Портмоне. 10 модела, които си заслужават

Изборът се основава и на ключовата дума универсално, защото идеалното портмоне е това, което влиза във всеки...

Shopping преди 11 години

Може да е малка чанта с дълга дръжка Proenza Schouler или модел с къси дръжки на Marc Jacobs, фантастично луксозно изпълнение от плат Fendi или бизнес вариант от MaxMara, една чанта обаче не може да създава впечатление сама, обикновено всичко казва за притежателя й нейното съдържание. Изваждането на красива пудриера, парфюм, писалка, портмоне е жест, който всеки забелязва, какво крием в чантата издава и част от характера, а много от стила ни.

Най-често показваният аксесоар, наличен в дамската чанта, е портмонето, което веднага го прави важен точно толкова, колкото и самата чанта. Намирането на съвършения за нас модел обикновено тръгва от размера и стига до детайлите, като материя, цвят, закопчаване и форма, а накрая цената определя окончателния избор.

От цялото разнообразие около нас подбрахме точно 10 модела, които да отговарят на условията - средно големи, с много и все практични прегради, в неутрални цветове или в такива, които не изискват специфични комбинации, които взимаме на напълно приемливи цени.

Изборът се основава и на ключовата дума универсално, защото идеалното портмоне е това, което влиза във всеки размер, цвят, стил и форма.



 

More Shopping