Следва

Who is he?

Деми Мур релаксира на плажа в Мексико до загагадъчен млад мъж

На 50 години е, а смеем да твърдим, че изглежда чудесно по бански. След раздялата си с по-младия от нея вече...

Други преди 11 години

На 50 години е, а смеем да твърдим, че изглежда чудесно по бански. След раздялата си с по-младия от нея вече бивш съпруг Аштън Къчър, актрисата Деми Мур не си губи времето, защото през последните няколко месеца е спрягана с поне трима свежи мъже, като последният е екс гаджето на Линдзи Лоън - Хари Мортън, който е на 31.

От съвсем скорошни снимки на звездата, откраднати мигове от релаксираща ваканция на плажа в Мексико, Мур изглежда щастлива и спокойна до… нов млад и добре сложен на фигура и лице обект на желание. Заради това, че между тях видимо няма топла връзка, не ги виждаме хванати за ръце, нито в нежни прегръдки и милувки, подозренията ни са, че младият красавец може да е от антуража на звездата - асистент, бодигард или местен инструктор по йога, но като нищо, това да е и чисто новата й страст. Важното е, че актрисата стои прекрасно до млади мъже, като възрастта й издават само някои бръчици, образувани по тялото.

След нестабилното й състояние, последица от раздялата й с третия й съпруг Къчър, проблемите със зависимостите и емоционалната й нестабилност, Деми се възстановява перфектно и е готова за нови любовни приключения.






 

More Други