Следва

Love and Liberty - Сутрин в 7.00 точно с Миа Сантова

Линдзи Лоан за последната си филмова роля: "С Елизабет Тейлър си приличаме по това, че и двете обичаме да сме влюбени"

От първите публични кадри от лентата, смеем да вярваме, че това ще се случи скоро след премиерата. Честно...

People of art преди 11 години

Американската актриса Линдзи Лоан разказва в общирно интервю пред британския Daily Mirror за своите неволи в любовта, за новата си роля - тази на Лиз Тейлър и образа на лошо момиче, който упорито си създаде в последните години.

Съвсем скоро Лоан приключи снимките в новия проект "Лиз и Дик", тв-лента, която разказва за отношенията между прочутата дива на Холивуд и два пъти съпруга й Ричард Бъртън.

Линдзи казва в интервюто:

"Чувала съм фразата на Елизабет Тейлър: Харесва ми да съм влюбена. Същото е и с мен, обожавам да съм влюбена, това е чувство, което не може да се сравни с нищо.

Сега съм в период на очакване на любовта, иска ми се да изпитам тези емоции. Разбира се, била съм влюбена в няколко души, и това е прекрасно, но ми се иска да ми се случи сега. От Лиз се научих да се отнасям правилно към провалите в любовта: двамата с Бъртън се разделят и събират безброй пъти и все пак се обичат лудо."

За Линдзи Лоан ролята на Елизабет Тейлър е връщане към екрана след почти двегодишно прекъсване в кариерата, по време на което актрисата се лекува в клиника за зависими, прекара известно време зад решетките и беше съдена за воайорство и престоя кратко време под домашен арест.

По думите й, сега тя се опитва да се дистанцира от образа на лошо момиче, потапяйки се в работа. Именно това е причината, обяснява Линдзи, да се бори с нокти и зъби за ролята в "Лиз и Дик":

"Стремях се към ролята с всички сили, главно защото се възхищавам на Елизабет Тейлър. Начинът, по който тя се е справяла с огромния медиен натиск, е много полезен за мен в момента. Тя преживява много сложни моменти в кариерата, в отношенията с мъжете. И, естествено, аз съм напълно солидарна с нея, що се отнася до любовта към диамантите." 





Лоан споделя и мислите си за това как я вижда публиката:

"Аз съм актриса, харесва ми да се снимам, обичам работата си. Мъчно ми е, че в мен виждат на първо място звездата, публичния образ. Но се надявам, че ще успея да си върна уважението на публиката и доверието на зрителите." 











От първите публични кадри от лентата, смеем да вярваме, че това ще се случи скоро след премиерата. Честно казано, Линдзи изглежда съвършено в образа на Кралицата с теменужени очи. Нетърпението ни е огромно.
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра