Следва

ТHE HILLS сезон 4 стартира по CITY TV

Невероятната форма на Стефани Сиймор - отново наслада за окото

Истинско удоволствие е да наблюдаваш тази жена...

People of art преди 11 години

Истинско удоволствие е да наблюдаваш тази жена!

Дисциплинирана в спорт и съответстваща диета, 44-годишната Стефани, както повечето много известни и богати хора, почива на тайнствения остров Сен-Барт в Атлантическия океан за празниците и събира очите в една точка с външния си вид на момиче.

На малкото островче могат да се приземяват само частни самолети и с точно такъв е долетяла красивата мама, на която периодично и съвсем заслужено се възхищаваме, заедно с двамата си сина - Питър /19/ и Гари  /15/.



Независимо от красивата природа и изключителната дискретност на мястото, все пак обективите на дебнещите папараци са успели да запечатат стройната фигура на Стефани, очевидно стриктно поддържана и невероятно млада. Моделът прави йога на плажа, а по признанията й преди време именно йогата, пилатеса и редовните кардио тренировки са в основата на зашеметяващата й форма.



От стегнатата в елегантния цял бански фигура става ясно още, че Стефани е на стриктна диета, за която дочухме, че е белтъчна, така че да поддържа мускулатурата в тонус. Сиймор вярва, че повече белтъци се равняват на повече и по-здрави мускули, а от видяното определено може да й се доверим.



 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра