Следва

Разпродажба за малки и големи - 20% намаление в Love Made Love

Какво ново - Джон Галиано отново излиза на сцената

С днешна дата в сагата се намеси големият приятел и колега на Галиано - Оскар де ла Рента, който покани...

All fashion преди 11 години

За Джон Галиано разпръскването на облаците над главата започна. Завръщането в голямата мода сякаш е факт. Нещо, на което мнозина се надяваха, а други не искаха и да си представят след последните случки около дизайнера.

С днешна дата в сагата се намеси големият приятел и колега на Галиано - Оскар де ла Рента, който покани дизайнерът да се включи в подготовката на новата колекция на едноименната марка на големия испански бранд, представянето на която се очаква на седмицата на модата в Ню Йорк.

По този повод Оскар де ла Рента признава:

"С Джон се познаваме много отдавна. Много ценя таланта му. Той дълго се възстановяваше и сега се радвам да му предоставя възможността отново да се върне в света на модата".

Галиано в последните две години мина през сериозен рехабилитационен режим. Очевидно и неговото желание да се върне е назряло, защото по повод поканата той казва: "Много съм признателен за тази покана. За мен е радост за поработим заедно с Оскар".

Източниците на информацията правят уточнението, че тук не става дума за наемане, а за приятелска обмяна на идеи по повод предстоящата колекция на Де ла Рента. 

След като дуетът им вече е факт, всички се питат дали двамата ще излязат заедно на подиума в Ню Йорк. 

И какво ще последва след това, както за Джон Галиано, така и за света на модата въобще.

 

More All fashion