Следва

Модата във втората вечер на фестивала Санремо 2024

Майли Сайръс и четирите тоалета на наградите Грами

Майли Сайръс смени пет тоалета на 66-ото издание на наградите Грами, където получи първия си златен грамофон.

 

Celebrities преди 2 месеца

31-годишната красавица пристигна на червения килим в Лос Анджелис с рокля, която ще остане в историята. Дръзкото творение, създадено специално за нея от 14 000 безопасни игли, е проектирано от Джон Галиано, креативният директор на модна къща Maison Margiela(вижте още: "Галиано и Maison Margiela, модно дуо на ръба на човешките възможности, закриха Седмицата на висшата мода в Париж").

Майли допълни визията си с обувки на Christian Louboutin. 


Дамяно Давид с новата приятелка Дав Камерън, Лана Дел Рей, Шер, Парис Хилтън и другите на предпартито на Grammy 2024


На тазгодишното събитие Майли спечели първата си награда Грами за видео на годината за сингъла Flowers. Певицата получи наградата си в секси творение на Gucci с цепка до бедрата. „Не мисля, че съм забравила някого, но може би съм си забравила бельото“, пошегува се тя на сцената, след като благодари на колегите си.

 

В тържествената вечер Сайръс смени още три тоалета. За да получи статуетката за най-добро поп соло изпълнение, музикалната звезда облече великолепен черен гащеризон, а за представянето си на сцената избра жестоко 70-тарско мини от дизайнера Боб Маки, днес на 84, известен най-вече със скицирането на роклята на Мерилин Монро за рожденния ден на Джон Ф. Кенеди в Мадисън Скуеър Гардън(вижте още: "Art Act: Боб Маки, който "направи" Шер, Елтън, Даяна Рос и другите").

И към всичко това - най-добрата прическа на годината, в стила на Джейн Фонда, съвършено тонизирана и поддържана фигура и куп артистични татуировки, които не отнемат нищо от луксозния външен вид, дори напротив.  

More Celebrities