Следва

Too much звездни деца напоследък: Хайди Клум и Лени в кампанията на Intimissimi

Опс, деколтето или Дженифър Лопес

Дженифър Лопес и Бен Афлек присъстваха на събитие в памет на бизнесмена Джеймс Хауърд Райдингър, който почина през август 

 

Celebrities преди 1 година

Двойката беше придружена от 14-годишните близнаци на Джен Еми и Макс, а на партито присъстваха и десетки други звезди, включително Ким Кардашян и плеяда световноизвестни хора от шоубизнеса.  

 

53-годишната певица носи по повода дълга черна рокля с дълбочко деколте, подписана от Dior. Тя произнесе реч в чест на своя приятел и пя заедно с останалите музиканти. Настроението, вероятно по волята на починалия 63-годишен предприемач, е като за празник, не за панихида. Черният траурен цвят е стриктно спазен в дрескода, останалото е тържество на живота и музиката. Така и трябва да бъде, животът продължава... но ние не можем да откъснем очи от преекспонираното деколте на госпожа Афлек, мъчейки се с въпроса - точно това ли от многото неща в гардероба трябваше да избере звездата. В напращялата горна част на дрехата има нещо агресивно и прекалено претенциозно, но нека го отдадем на новобрачието и съпътстващата го страст, не на липсата на вкус.        

 

More Celebrities

Елегантните гости и модата на Dior Fall 2024: Дженифър Лорънс, Дева Касел, Натали Портман и още

Celebrities преди 35 минути

Ревюто на Dior се състоя в Париж, в рамките на Седмицата на модата Есен/Зима 2024/25 и респективно събра фантастичен първи ред от гости - Дженифър Лорънс, Натали Портман, Дева Касел, Елизабет Дебики, Мейзи Уилямс и др.