Следва

Too much звездни деца напоследък: Хайди Клум и Лени в кампанията на Intimissimi

Опс, деколтето или Дженифър Лопес

Дженифър Лопес и Бен Афлек присъстваха на събитие в памет на бизнесмена Джеймс Хауърд Райдингър, който почина през август 

 

Celebrities преди 1 година

Двойката беше придружена от 14-годишните близнаци на Джен Еми и Макс, а на партито присъстваха и десетки други звезди, включително Ким Кардашян и плеяда световноизвестни хора от шоубизнеса.  

 

53-годишната певица носи по повода дълга черна рокля с дълбочко деколте, подписана от Dior. Тя произнесе реч в чест на своя приятел и пя заедно с останалите музиканти. Настроението, вероятно по волята на починалия 63-годишен предприемач, е като за празник, не за панихида. Черният траурен цвят е стриктно спазен в дрескода, останалото е тържество на живота и музиката. Така и трябва да бъде, животът продължава... но ние не можем да откъснем очи от преекспонираното деколте на госпожа Афлек, мъчейки се с въпроса - точно това ли от многото неща в гардероба трябваше да избере звездата. В напращялата горна част на дрехата има нещо агресивно и прекалено претенциозно, но нека го отдадем на новобрачието и съпътстващата го страст, не на липсата на вкус.        

 

More from View Sofia

Скритите ползи на вълшебното масло от чаено дърво

Beauty News преди 3 години

Докато удоволствието от поредния луксозен серум, хидратант или друг продукт грижа за кожата е безспорно несравнимо, си струва да си дадем сметка, че не е задължително бюти оръжията да са супер скъпи, излъскани и classy, за да гарантират видимите резултати, които всички търсим.

Дупките по учителските чорапогащници или позорът на един самозабравил се човек

Celebrities преди 1 година

Не можем да си намерим място от гняв. Не защото сме учителки, а защото сме родители, които поверяват децата си на учителите, наречени "ненормални" в ефир вчера. И не от кого да е, а от бивш вицепремиер на България и настоящ шеф на партия, част от коалиция, която има нескрити управленски стремежи. Пак.

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.