Следва

Френски тост: точно толкова добър на вкус, колкото секси по име, и рецептата

Too much звездни деца напоследък: Хайди Клум и Лени в кампанията на Intimissimi

Майката води дъщерята по собствените си стъпки в модата - от кампания в кампания, от ревю на ревю, а 18-годишната хубавица очевидно няма нищо против  

 

Celebrities преди 1 година

Хайди и Лени Клум, тяло до тяло, са героините в новата рекламна кампания на марката за бельо Intimissimi. 49-годишният немски топмодел и 18-годишната й дъщеря демонстрират комплектите бельо от предстоящата есенна колекция на италианския бранд (четете още: Тя е Лени Клум, 16, на мама Хайди Клум момичето). 

Лени Клум, по-нисичка и по-кръгличка от мама, и класическа брюнетка, успешно върви по стъпките на Хайди. Веднага след навършване на пълнолетие към момичето заваляха рекламни договори и предложения за сесии. През януари Лени, заедно с майка си, се снима на корицата на ELLE и в симпатична черно-бяла фотосесия, преди това бяха и корица на Vogue, в алтернативен, много цветен стайлинг. В допълнение, младата Клум вече дефилира няколко пъти на различни ревюта, но не като модел, а като гост-звезда на първи ред (ръстът на момичето е 163 см, което, както и да го смятаме, е недостатъчно за кариера на подиума).

 

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.