Следва

Френски тост: точно толкова добър на вкус, колкото секси по име, и рецептата

Too much звездни деца напоследък: Хайди Клум и Лени в кампанията на Intimissimi

Майката води дъщерята по собствените си стъпки в модата - от кампания в кампания, от ревю на ревю, а 18-годишната хубавица очевидно няма нищо против  

 

Celebrities преди 1 година

Хайди и Лени Клум, тяло до тяло, са героините в новата рекламна кампания на марката за бельо Intimissimi. 49-годишният немски топмодел и 18-годишната й дъщеря демонстрират комплектите бельо от предстоящата есенна колекция на италианския бранд (четете още: Тя е Лени Клум, 16, на мама Хайди Клум момичето). 

Лени Клум, по-нисичка и по-кръгличка от мама, и класическа брюнетка, успешно върви по стъпките на Хайди. Веднага след навършване на пълнолетие към момичето заваляха рекламни договори и предложения за сесии. През януари Лени, заедно с майка си, се снима на корицата на ELLE и в симпатична черно-бяла фотосесия, преди това бяха и корица на Vogue, в алтернативен, много цветен стайлинг. В допълнение, младата Клум вече дефилира няколко пъти на различни ревюта, но не като модел, а като гост-звезда на първи ред (ръстът на момичето е 163 см, което, както и да го смятаме, е недостатъчно за кариера на подиума).

 

More Celebrities

За сутрешното гадене, съпруга и хейтърите: Хейли Бийбър за W Magazine

Celebrities преди 20 часа

Хейли Бийбър даде своето първо голямо "бременно" интервю: 27-годишният модел, бизнесдама, инфлуенсър и съпруга на Джъстин Бийбър се появи на корицата на летния специален брой на списание W и участва във фотосесия, демонстрирайки заобленото си коремче.