Следва

СПЕЧЕЛИ тиган от Zepter!!! Aгнешки пържоли с гъби

21 януари, понеделник - Ема Стоун

24-годишната сладурана се появи облечена във великолепна рокля Lanvin, по време на премиерата на най-новия си филм "Gangster Squad" в Лос Анджелис...

All About Life преди 11 години

24-годишната сладурана Ема Стоун се появи облечена във великолепна рокля Lanvin, по време на премиерата на най-новия си филм "Gangster Squad" в Лос Анджелис. Въпреки ярко червения й цвят, който се сливаше с почетния килим, Ема успя да се отличи с прекрасния избор на тоалет и заигравката й с брошката, колието и колана, не останаха незабелязани.

Това е първата спирка от промотирането на новия й филм, в който тя си партнира с Ник Нолти, Шон Пен, Райън Гослинг, Джош Бролин, Джовани Рибизи, Майкъл Пеня и Робърт Патрик, а ние нямаме търпение да видим с какво ще се облече красивата блондинка на следващите.

Виж всички в Календар на стила  


 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.