Следва

Шопинг на сметка: 12 под 100!

Какво ново - J.W Anderson с втора колекция за Topshop

Още след излизането на първата колекция предположихме, че няма да е последна и се оказахме прави. Втора...

All fashion преди 11 години

Още след излизането на първата колаборация предположихме, че няма да е последна и се оказахме прави. Втора колаборация на талантливия ирландец за high street бранда Topshop се появява малко преди началото на седмицата на модата в Лондон (15-19 февруари), и ще бъде в продажба от старта й - петък, 15-ти.

Ученическият дух от миналия сезон отново е вдъхновил Андерсън, но по-пораснали са днес моделите му от своите предшественици. По-елегантни, по-изчистени, в неутрални цветове или нежни пастели.

Определено тук се наблюдава и влиянието на костюма - много силна тенденция от два сезона насам. Виждаме сетове от пола с пуловер или топ с пола в няколко разновидности и от различни материи, като класиката е застъпена и в ризите, тренчовете, роклите от деним, които си набелязахме за лято 2013. Обувките пък са футуристични мокасини на платформа, а чантите - удобни градски раници.

Освен деним, Андерсън е използвал и една специфична лъскава материя, от която шие страхотни шлифери, които предвиждаме да са блокбъстърът на тази колекция.

"Това е колекция от субкултури - казва Джонатан Андерсон за произведенията си. Създадена е от разпознаваеми за марката елементи, които могат да бъдат носени отново и отново в различни комбинации." 




 

More All fashion